Görüş Bildir
Haberler
Bahar Candan'dan Şok İddia: Gökhan Çıra Biseksüel

Bahar Candan'dan Şok İddia: Gökhan Çıra Biseksüel

Seyhan Soylu moderatörlüğünde Flash Tv ekranlarında ekrana gelen; Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘Al Sana Haber’ programı gündemden düşmek bilmiyor. Yayın hayatına başladığı günden itibaren şok iddialar ve sansasyonel haberlerle gündeme gelen programın yorumcularından;  Bahar Candan, Selin Ciğerci'yle olan evliliği ve boşanmasıyla çok konuşulan, Gökhan Çıra hakkında şok iddialarda bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde; Kürt- Türk tartışması ardından Bahar Candan'ın ekonomiye yönelik yorumlarıyla gündeme gelen ekranların yeni magazin programı 'Al Sana Haber' yine olay iddialarla konuşuluyor.

Gökhan Çıra’nın spor arabasıyla görüntülenmesi üzerine programın yorumcularından Bahar Candan;  “ Gökhan Çıra’nın bindiği araba ile plakası tanınıyor olabilir.  Fakat kapat camını yürü git ya yoluna bak kardeşim,' dedi.

Ardından Seyhan Soylu’nun;  'Gökhan Çıra’nın yeni ilişkisi için ne düşünüyorsun?' sorusuna Bahar Candan:  “ Bunlar üç erkek bir kız geziyorlar Gökhan biseksüel, diye biliyorum ben. Herkes tercihinde özgür psikolojik hem bilemiyorum ben biyolog değilim. İnsan biyolojisinden anlamam kendi biyolojimi bilirim sadece ama böyle bir şey hissediyorsa da yaşasın”

Seyhan Soylu, Bahar Candan'ın ardından söz alarak Selin Ciğerci'ye hitaben;'Ben sana abla olarak söylüyorum, O Best Modeldeki çocukla eğer birlikteysen, Best Model yarışmasına katılanların yüzde doksanı jigolo zaten. Yüzde onu da gerçekten tiyatro oyunculuk eğitim almış kişiler ünlü olmak isteyen kişiler.  Şimdi Selin Ciğerci sen benim kardeşimsin bende seni severim, bilirsin sana hep stratejik zamanlarda arayıp aman bunu şunu yapma dedim. İlişkinizi vıcık vıcık ederseniz her ikinizde yıpranır geldiğiniz noktalara belki ekonomik olarak dönmezsiniz ama itibar olarak gidersiniz,' dedi.

Bu skandal açıklamalar sonrasında Selin Ciğerci, Gökhan Çıra tarafından bir açıklama gelecek mi, merak konusu...

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın