Görüş Bildir
Haberler
Bahar Candan'dan Beyin Yakan Ekonomi Açıklaması! "Bakanlarla Aram İyidir..."

Bahar Candan'dan Beyin Yakan Ekonomi Açıklaması! "Bakanlarla Aram İyidir..."

Müge Kakşi
06.11.2021 - 19:55

Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyuran ünlü isim Bahar Candan yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Candan bu sefer Flash TV'de yayınlanan Alsana Haber programında ekonomiyle ilgili sorulan sorulara enteresan cevaplar. Candan'ın yanıtları sosyal medyada olay oldu. İşte Bahar Candan'ın o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahar Candan'dan Olay Yorumlar

Bahar Candan'dan Olay Yorumlar

Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, 'Sisi' lakabıyla tanınan Seyhan Soylu ile Nihat Doğan'ın yer aldığı ve ekonomi gündeminin konuşulduğu program sosyal medyada gündem oldu.

Nihat Doğan'ın 'Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?' sorusu üzerine konuşan Bahar Candan, 'Dolarla bir şey almayın, Türk malı alın. İthal ürünlerden uzak durun çünkü onların fiyatları şişiriliyor. Bir ürünün nerede nasıl yapıldığını araştırıp elinin altındaki malzemeleri idareli kullanacak. Ben asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Yerli malı yurdun malıdır' dedi.

Seyhan Soylu'nun 'Naci Ağbal'ın yerine iktidar sana görev mi verdi? Doları nasıl düşüreceksin' sorusuna ise Candan 'Benim bakanlarla aram iyi, sohbet etmeyi çok severim. Sohbet ederken de hem eğleniyorum, hem öğreniyorum' dedi ve çözümü açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın