Görüş Bildir
Haberler
Bade Türe Yazio: Mükemmel İlişki Var mı?

etiket Bade Türe Yazio: Mükemmel İlişki Var mı?

Bade Türe
17.01.2021 - 01:55 Son Güncelleme: 19.01.2021 - 12:31

Sürekli size mutlu eden, her istediğinizi yerine getiren sorun çıkarmayan böyle bir kişi ile ilişkinizi nasıl tanımlardınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslına bakarsanız bu kişi ile aranızdaki bağın size bir köpeğe bağlayan bağdan pek farkı olmazdı.

Köpek köpektir ve siz ne yaparsanız yapın o hep köpek kalacaktır. Köpeğinizi bir kediye ya da ata dönüştürmek istemezsiniz.

İlişkinizde tek başına bile bu olguyu Kabul etmeniz bile çok önemlidir.

Karşımızdaki kişiyi oldukları gibi ya severiz ya da sevmeyiz en azından öyle olmalı aksi taktirde köpeğinizi ata dönüştürme isteği içinde gerçeklikten uzak bir ilişkinin sisli gezegeninde kendimizi kaybederiz.

Şimdi bir köpek ile ilişkinizi ele alalım hayvan sizinle nasıl bir kusursuz ilişki kuracağını bilir. Yanlış bir şey yaptığınızda dahi size sevmeye devam eder. Sizden hiçbir beklentisi yoktur. Köpek sizinle ilişkisinin kendisine düşen yarısından sorumludur. Köpeğe düşen bu yarı bütünüyle doğaldır. Eve geldiğinizde sizi havlayarak karşılar. Sizi gördüğü için mutluluktan soluk soluğa kalır. Sizde ilişkinizde size düşeni eksiksiz yaparsınız yemeğini verir, ihtiyaçları için dışarı çıkarır ve oyunlar oynarsınız. Koşulsuzca seversiniz ve onun için ne gerekiyorsa yaparsınız. Çoğumuz böyle bir ilişkiyi çok rahat kurabiliriz. Peki neden bu ilişki modelini bir kadın ya da erkeğe uyarlayamazsınız? Siz kusursuz olmayan bir erkek ya da kadın tanıyor musunuz? Köpek köpektir ve bunu bilirsiniz onu at yapmak için uğraşmazsınız o da sizi iyi bir insan, efendi yapmak için uğraşamaz. O halde neden bir kadına kadın, erkeğe de erkek olma hakkını tanıyıp o insanı da değiştirmeye çalışmaksızın olduğu gibi sevmeyelim?

Şimdi hepimizin aklından geçeni söylüyorum ya doğru insanla birlikte değilsem ne olacak? Doğru insanı seçmeniz çok önemli peki doğru kadın ya da erkek kim?

Şimdi hepimizin aklından geçeni söylüyorum ya doğru insanla birlikte değilsem ne olacak? Doğru insanı seçmeniz çok önemli peki doğru kadın ya da erkek kim?

Ben kendimce bir yorum yaptım buna sizinle aynı yöne gitmek isteyen, duygusal, bedensel, parasal ve ruhsal açılardan görüş ve değerlerinizle uyum içinde olan kişidir. Tabi bunlara eklemeler de yapabilirsiniz. Cinsiyet ayırt etmeksizin sizi olduğunuz gibi kabul eden, değiştirmek için çaba sarf etmeyen kişi sizin için doğru kişidir. Sizin nasıl biri olacağınız sorumluluğuna yüklenmesi gerekmez; göründüğünüz olguya, bedene saygı duyar. Size seven olduğunuz gibi sever. çünkü bir kişi sizi değiştirmek istiyorsa bu onun istediği kişi değilsiniz demektir.

O halde neden sizinle birlikte ya da siz onunla? Yaşamınızda nasıl bir erkek ya da kadın istediğinizi biliyor musunuz?

Yüreğinize dokunan, sizinle uyum içinde olan sizi olduğu gibi sevendir istediğimiz insan. Neden bunları hissetmeyeceğiniz biri ile zaman harcıyorsunuz? Başka birisini olmadığı bir şey haline zorlamak niye? bu onu sevmediğiniz anlamına gelmez ama kendi gerçekliğinizden kaçtığınız anlamına gelebilir. Ne kadar kendine dürüstsün? 

Gerçekten olduğunuzu hissettiğiniz insanı yansıtın, olmadığınız birisi gibi davranmayın. Ne olduğunu fark edersen her biri eşsiz olan milyonlarca erkek, kadın var. Bunlardan biri ile belki bu kişi tamamen size zıt, farklı kültürde, dinde, yaşta fark etmeksizin sizin gibi olması gerekmeksizin seçiminizi yaparsınız. 

Hangi durumda olursanız olun ilişkinin içinde bir adım geri çıkıp kendinize bakın kendinizi olduğunuz gibi kabul ediyor musunuz? Kendinizi seviyor musunuz? Ya da sevmeye layık görüyor musunuz? Kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiğiniz an eşinizi de kabul etmeye başlarsınız. Seçtiğiniz insan, onda hiçbir şeyi değiştirmeye çalışmayın. Tıpkı kedi ya da köpeğiniz gibi bırakın ne ise o olsunlar her canlının olduğu gibi olmaya hakkı var ve özgür olmaya. Eğer kediye sahip iken köpek istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Harekete geçin ve geçmişi arkanızda bırakarak geride kalan her şeyi kabul edip seçiminize doğru ilerleyin. Ya isteriz ve yaparız ya da istemeyiz ama bahane üretiriz o yüzden seçimlerini isteklerin doğrultusunda yap ve kusursuz bir ilişki arayışından da vazgeç sadece kendin ol o zaman doğru kişi ve ilişki sana sunulacaktır.      

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın