Görüş Bildir
Haberler
Bade Türe Yazio: Kendimden Kendime Yolculuk

etiket Bade Türe Yazio: Kendimden Kendime Yolculuk

Bade Türe
29.10.2021 - 06:38 Son Güncelleme: 30.10.2021 - 12:04

Başlangıcımızdan şu anki durumumuza kadar olan süreçte hayatı yaşayış, anlayış, yorumlayış ve ifade etme şeklimizin kendi içimizde giderek değişen, dönüşen ve gelişme aşamasını an be an fark edebilmek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nerde başlamıştı hikayemiz?

Bedenlerimizin arkasındaki gerçeğimiz ruhun varlığı oysa bu dünya da iki olgu gerçek; doğmak ve ölmek bu ikisi arasındaki süreç varlık sürecimiz, peki varlık sadece bedenen ve zihnen var olmaktan mı ibaret?  Beden son bulunca tüm varlığımız son mu bulacak?  Yani tek bir şansımız mı var her şeyi anlamak, idrak etmek ve aktarmak için.

Yıllarımı aldı bu soruların cevaplarını aramak, sonra bir gün artık bu sorunun cevap aramayı bıraktım, her şeyi herkesin bildiği gibi kabul etmeye karar verdim. İşte o anlarda içimde büyük bir rahatlama hissettim.  Artık dünya hayatına adapte olmaya başlamıştım zihnimdeki o yabancı ses susmuştu.  İçimizde bir yerde, bize hep bir şeyleri hatırlatan yüksek bir bilinç var, kimimiz için bu ruhsal rehberimiz, kimimiz için sezgilerimiz.  Onu yok saymak, onun yok olması demek değildi herkes gibi olmakta zorunda değildim, bu sesi daha başka bakış açısı ile dinlemeye karar vermem önüme çıkan bir yazı ile oldu Twin flame, neydi bu ikiz alev, ilk kez duymuş olmama karşın yüksek bir heyecan ve merak oluşturdu içimde.

Ruhlar aleminden tekamül olan ruhlar tıpkı ikiz kristal gibi tek olarak yaratılmış ve dünyayı deneyimlemeyi seçerken, iki ayrı enerji, beden ve zihin olarak birlikte ama farkı dönemlerde yaşamsal deneyimi seçiyorlar kısaca geçmişteki sen ile şu anki senin kadın ve erkek olarak tanışıp birbirinizden romantik aşk beklemeden true love’a hizmet etmek için dünyayı deneyimleme yolculuğu.

Ruhlar aleminden tekamül olan ruhlar tıpkı ikiz kristal gibi tek olarak yaratılmış ve dünyayı deneyimlemeyi seçerken, iki ayrı enerji, beden ve zihin olarak birlikte ama farkı dönemlerde yaşamsal deneyimi seçiyorlar kısaca geçmişteki sen ile şu anki senin kadın ve erkek olarak tanışıp birbirinizden romantik aşk beklemeden true love’a hizmet etmek için dünyayı deneyimleme yolculuğu.

Asıl amaçları özünü bulmak ve kendini koşulsuz sevmek ve kabul etmek için sana en dip tarafını aynalayan, senin tam zıttın ama eş ruhun.  Ruh sonsuz zihin, ruh ve beden ayrılmaz üçlü, bu üçlü parça bir insanı oluşturuyor.  

Ruhun bilincine varmak tıpkı yaradanın varlığını bilip ona, onun dışında her şey ile ulaşmaya benzer ona sadece koşulsuz sevgi ile ulaşabilirsin tıpkı özüne, ruhuna ulaşmak için ihtiyacın olan şeyin de koşulsuz sevgiden geçmesi tesadüf olamaz. Artık şunun farkındayım ruhumuz sonsuz, başlangıcı ve sonu olmayan hep yukarı doğru yükselen spiral gibi. Ruhunu kabul etmediğimiz ve onun varlık bilincine ulaşmadığımız sürece kaderimizi gerçekleştiremeyiz.

Hepimiz bir şey için bu dünyaya geliyoruz hepimizde bir başkasında olmayan tek bir özneliğe sahip olarak yaşanan her şey, seçilen her seçim sadece ruhun tekamülü için atılan bir adım, her şey varlık bilinci ile dünyada var olmuştur yokluk bilinci insanın korku, kaygı ve endişesinin ürünüdür başımıza gelen her şey daha önce seçtiklerimiz şimdi verdiğimiz her karar tıpkı güneşin 8 dakika  sonra bizi aydınlatması gibi her şey öncesi seçildi ve bu dünyada ruhun tekamülü için yeniden bize sunuldu  öncesi  ve sonrası idrak ettiğimiz ruhumuzun, zihninizin ve bedenimizin  ne kadar farkında olursak ve holistik bir denge ile etrafımızla  ve içimizle uyumu ne kadar erken yakalarsak kaderimizi o kadar çabuk gerçekleştiririz.

Ben benden çıkıp tekrar kendime yolculuğa çıkalı çok olmadı.

Ben benden çıkıp tekrar kendime yolculuğa çıkalı çok olmadı.

Bazen bu dünyadan ayrı bir yerde olduğum hissine kapılsam da ihtiyacım olan şeyin uyum ve denge olduğunu fark ediyorum insan çabalayarak kaderini değiştiremez tüm çaban kaderine doğru olur. Peki ya yapılan yanlış seçimler, insanlara acı veren deneyimler bunlarda kadere giden yolun sonuçlarımı evet ruh tekamülünü kadar defalarca aynı hatayı tekrar edebilir. Biz. Bunu en çok ilişkilerimizde deneyimleriz isimler değişse bile seçilen karakterler hep aynı olur farklı ilişkilerde hissedilen duygular hep aynıdır.

Kişi kendi öz değerini kaybettiği yerde ısrarla aramaya ve alma çabasına devam ettikçe asıl ulaşması gereken öz değerinden uzaklaşır. Bizi bize gölgeleyen en güçlü şey egolarımız değer görmediğin halde değersizleştiğin yerde kalmana sebep olan şey de nefsin ve egon bunu fark etmediğin sürece bu döngü hep kendi tekrar edecektir. İnsanın insana yolculuğunda, tüm dış dünya ile kurduğu ilişkileri kendinden çıkıp tüm

kazanım ve deneyimleriyle tekrar kendine dönüşü ile başlar tekamülünü o yüzden her türlü sevgi, aşkta ararız ve bu olgular bizi bize hatırlatır. Kendi karanlığını görebilen ışığını bulabilir bazen bu karanlıklar bir başkasındaki sende tezahür eder olduğun gibi kabul etmek her şeyi, ilk başta kendini, özünü kabul ederek başlarsak dünyadaki deneyimlerimizde bir o kadar kolaylıkla olacaktır.  Umarım bu dünyada tekamül olan tüm ruhlar bu yolculuğu kolaylıkla deneyimler. Twin flame nedir ve daha fazlası İçin diğer yazımı beklemelisiniz ✌🏽

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cemil barutçu

Çok iyi emeğinize sağlık