Görüş Bildir
Haberler
Babası Tarafından Öldürülen İclal’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Babası Tarafından Öldürülen İclal’in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Diyarbakır'da yaşayan Kadri Koyun, 19 yaşındaki kızı İclal Şimşek'i uykusunda boğarak katletti. Şimşek’in 3 gün önce paylaştığı son görüntüleri ortaya çıktı. Şimşek’in, sözleri, ‘Seni üzer dediler, oysa ki ben sırtımı sana dayamıştım. Sen herkesi haklı çıkardın’ şiirine eşlik ettiği görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 yaşındaki İclal'in 2 yıl önce evlendirildiği ortaya çıktı

19 yaşındaki İclal'in 2 yıl önce evlendirildiği ortaya çıktı

Olay, 25 Aralık günü öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın 7’ncı katında oturan Şimşek ailesinin bireyleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kızları İclal’in uyanmadığını söyledi.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen İclal Şimşek’in boynunda izler tespit etti. Şimşek’in 44 yaşındaki babası Kadri Koyun, 39 yaşındaki annesi M.K. ve 25 yaşındaki kardeşleri Ö.K. ile 16 yaşındaki M.K. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

İclal Şimşek’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede elde edilen deliller, aile üyelerinin ifadeleri ve ardından kendi itirafıyla Kadri Koyun, kızını evde yalnızken uyuduğu sırada boğduğunu itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aile bireylerinden Kadri Koyun tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı.

İşte o anlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
22
8
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Moomoo

Bende diyarbakırlıyım benim ablam boşandı babam hem ona hem çocuklarına baktı 19 yaşında bir çocuk okumayı hak ediyor evlenmeyi değil

omer ali

olenden seytan bile elini ceker ..sunu anlamiyorum 17 yasinda bir cocuk neden evlensirilir ve yine 19 yasinda daha cocuk sayilacak biri pavyonda neden calisi... Devamını Gör