Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım Kitap İmzaladı, İzdiham Yaşandı

Aziz Yıldırım Kitap İmzaladı, İzdiham Yaşandı

Enver K.
25.10.2015 - 15:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz Şike Davası sürecini anlatan Aytunç Erkin'in yazdığı 'Sarı - Lacivert Öfkeli Adam: Aziz Yıldırım' kitabının imza gününe katıldı.

İmza gününe çok sayıda taraftar ilgi gösterirken, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlar ve güvenlik elemanları arasında yaşanan tartışmalar üzerine sarı lacivertli taraftarları sert şekilde uyardı. 

Ülker Stadyumu Şükra Saraçoğlu Spor Kompleksi Maraton Fenerium mağazasında gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kitabın yazarı gazeteci Aytunç Erkin Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar katıldı. 

Eserin sahibi Aytunç Erkin, kitabın konusu hakkında bilgi verirken, önsöz yazarı Uğur Dündar da 'Aytunç benim çok değerli kardeşim. O sürede yargısız bir infaz vardı. Yargı kararını vermeden hüküm vermek gibi alışkanlı vardı medyada. Mahkemeler kurulup infaz yerleri oluşturulmuştu. Aziz Yıldırım bir anlamda Fenerbahçe'nin çağ atlamasına neden olan kişi , yargısız infazın kurbanı edilmişti. O dönemdeki açılan davaları kumpas olduğunu biliyorduk ama bu kadar belgeleyemiyorduk. Bu yüzden bu filmden yola çıktık. Aytunç bundan etkilendi. Sözcü'de yazıyı yayınladım. O da bu kitabı yazıdan yola çıkarak yazdı. Ben de isteği üzerine ön sözünü yazdım. Kitabın Fenerbahçeliler tarafındnan ilgiyle okunması ve tüm kuşaklara ibret belgesi olarak kalmasını istiyorum.' ifadelerini kullandı.

Başkan Aziz Yıldırım da 'Aytun Bey'e ve Uğru' bey teşekkür ederiz. Benimle ilgili bir eser çıkardıkları için teşekkürler.

İMZA GÜNÜNDE KISA SÜRELİ İZDİHAM

Bu arada taraftarın yoğun ilgi gösterdiği imza gününde kısa süreli izdiham yaşandı. Sarı lacivertli taraftarlar güvenlik şeridinin olduğu bölüme yüklenince çıkan izdihama Aziz Yıldırım müdahale etti. 

Kitapları imzaladığı masadan kalkarak taraftarlarım bulunduğu bölümün önüne gelen Yıldırım, 'Sıraya geçin. Yoksa burayı kapatırım hepiniz dışarıya gidersiniz. Saygılı olalım. Herkes dışarı. Herkesi içeri alacağız. Bekleyin. Bakın yazık size bayılacaksınız. Yapmayın. Arkaya doğru açılın.' şeklinde uyarılarda bulundu. Uyarıların dikkate alınmaması üzerine Yıldırım, taraftarların arasına girerek onları tek tek sıraya soktu. Yıldırım, tekrar yerine dönerek kitapları imzalamaya devam etti.

Öte yandan tepki gösteren bazı taraftarların aldıkları kitapları imzalatmaktan vazgeçerek mağazadan ayrıldığı görüldü.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın