Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e Flaş Teklif

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e Flaş Teklif

Batuhan
14.04.2015 - 10:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Futbol takımını emanet etmek için birini arayan Aziz Yıldırım ilk teklifi Rıdvan Dilmen'e yaptı. Dilmen, sportif direktörlüğe sıcak bakmadı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile uyguladığı sportif direktörlük modeline geçmek için düğmeye bastı. İlk teklifi Emre Belözoğlu’na yapan Başkan Yıldırım, 35 yaşındaki futbolcunun 1-2 yıl daha oynamak istemesiyle bu teklifi rafa kaldırdı.

Rıdvan Dilmen’e teklif yaptı!

Camianın içinden gelen birine bu görevi vermek isteyen Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen’le konuyu görüşmek için geçtiğimiz hafta sonu bir araya geldi. Sportif Direktörlük modelinin Aykut Kocaman zamanında çok yararlı olduğunu belirten Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen’e bu işi yapabilecek en uygun kişisin diyerek ilk teklifi yaptı.

Rıdvan Dilmen: Bu görevi yapamam

Aziz Yıldırım’ın teklifi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Rıdvan Dilmen, Yıldırım’ı kırmak istemediğini ancak şu an yaptığı işten çok memnun olduğunu söyledi. Sahaya inmekten çekindiğini, yıllardır spor yorumculuğu yaptığını kaydeden Dilmen, Aziz Yıldırım’a bu işi yapmak için doğru isim olmadığını belirtti. Rıdvan Dilmen’in teklifi reddetmesine rağmen Aziz Yıldırım’ın sezon sonuna kadar bu konuyu düşünmesi için ısrar ettiği öğrenildi.

AMKSPOR

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/04/1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0