Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'dan Basın Mensuplarına Sert Tepki

Aziz Yıldırım'dan Basın Mensuplarına Sert Tepki

Fatih
21.10.2015 - 21:08

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına zehir zemberek açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertli takımın, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Ajax ile yapacağı karşılaşma için Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı izleyen Aziz Yıldırım, çalışmayı takip eden basın mensuplarının yanına gelerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulübün genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun yanı sıra Terraneo beraberinde olmak üzere basın mensuplarının yanına gelen Yıldırım, 24 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek yüksek divan kurulu toplantısında basınla ilgili açıklamalarda bulunacağına dikkati çekerek, 'Televizyonlardaki konuşmalarınızı orada göstereceğim. Biz sizlerin iç işlerinize karışmıyoruz, sizler de bizim iç işlerimize karışmayın' dedi.

Giuliano Terraneo'yu işaret ederek açıklamalarını sürdüren Yıldırım, şunları kaydetti:

'Terraneo burada. Onun görevi ne? Sportif direktör. Kulüpte oturmayacak, gelip burada oturacak. Burada odası var. Hocayla, oyuncularla olacak. Yönetici olarak zaten biz arkadaşlarla kulüpte oturuyoruz. Ne olduğunu bilmeden, kavramadan haber yapıyorsunuz, ayıp. Yalan haberler yapıyorsunuz. Gerektiğinde kızacağız, bağıracağız, hiddetleneceğiz. Sizler hayatınızda kavga etmeden mi yaşıyorsunuz? Eşlerinizle kavga etmiyor musunuz? Çocuklarınıza kızmıyor musunuz? Yahu ne güzel hayatınız var. Bizim hayatımız maalesef stresli.'

'Akreditasyonları ben yapacağım'

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir ile de yarın görüşeceklerini kaydeden Aziz Yıldırım, 'Bundan sonraki maçlarda, hem Avrupa hem Türkiye'deki bütün akreditasyonları ben yapacağım. Aleyhte yazan hiç kimseyi sokmayacağım' ifadelerini kullandı.

'Çok ayıp'

Haberciliğin artık değiştiğini savunan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Habercilik artık bu değil. Bu 30 sene öncesinin haberciliği. Yeni habercilik öyle değil. Bilim ilerledi, teknik ilerledi. Bunlara göre haber yapmak lazım. 'Aziz Yıldırım şuna kızdı, Mahmut Uslu buna bilmem ne söyledi'... Bunları geçin. Hiç yakıştıramıyorum sizin gibi basına. Hocayla da kavga ederiz, (Terraneo) bununla da kavga ederiz. İlhan'la ederim, Mahmut'la ederim, Fenerbahçe'nin menfaati için... Ama sonradan biz dostuz. O bizim personelimiz, yanımızda çalışan insan. Sizin patronlarınız kızmıyor mu, müdürleriniz kızmıyor mu? Ayıp, çok ayıp.'

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, haberlerin yalan olduğunu tekrarlayarak, 'Bugün hep yalan haber yazıyorsunuz. Tarihleri de yanlış. Dört kişi oturuyorsunuz ortak haber yapıyorsunuz. Hiçbir şeyden çekinmem. Söylediğimi de söylerim. Yanınızda söylerim. Bundan sonra her gün sizinle ilgili, patronunuzla ilgili yalan haberler yaptıracağım. Çevresinden duydu, neresinden ne oldu, böyle oldu, şu oldu... Bunun yanıtını siz verirsiniz. Cumartesi iyi dinleyin beni' şeklinde görüşlerini aktardı.

Aziz Yıldırım, açıklamalarının ardından 'İyi akşamlar' diyerek basın mensuplarının yanından ayrıldı.

TGRT

Kaynak: http://www.tgrthaber.com.tr/spor/aziz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın