Görüş Bildir
Haberler
Aynı Rakamla Şaşılacak Derecede Sık Karşılaşma Durumu ve Bu Rakamların Gizemli Anlamları

Aynı Rakamla Şaşılacak Derecede Sık Karşılaşma Durumu ve Bu Rakamların Gizemli Anlamları

cakyz
24.09.2016 - 18:17

Gün içerisinde aynı rakamla tesadüf olamayacak kadar sık mı karşılaşıyorsunuz? O rakamın sizi saate baktığınızda, radyo dinlediğinizde, sokak numaralarına baktığınızda ve bir kitap okuduğunuzda adım adım izlediğini mi hissediyorsunuz? Eğer bu durumu sık sık yaşayan insanlardansanız, gördüğünüz rakam, fizikötesi bir varlığın sizinle iletişime geçmeye çalıştığını gösteriyor olabilir. İşte her gün karşılaşmanızın bir anlamı olduğunu düşündüğünüz rakamlar ve bunların gizemli anlamları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir

1. Bir

1 rakamıyla sık sık karşılaşmak, hayatınızda doğru yolu tutmuş olduğunuza dair bir göstergedir. Doğru ve yararlı kararlar veren ve kendi yolunda emin adımlarla yürüyen insanların 1 rakamıyla gün içerisinde sık sık karşılaşması büyük olasılıktır. Bu rakam, aynı zamanda pozitif enerjiye işaret etmektedir.

2. İki

2. İki

2 rakamıyla rastlantı olamayacak ölçüde sık karşılaşmak, hayatınızda bir engelle karşı karşıya olduğunuz anlamına gelmektedir. Bu rakam, adeta kendinize ve sahip olduğunuz güce inanmanız gerektiğiyle ilgili size yapılmış bir uyarıdır. 2 ile her karşılaştığınızda, zihninizdeki kısıtlamaları ve etrafınızdaki negatif enerjiyi kendinizden uzaklaştırmanız gerektiğini hatırlayın ve yolunuzda emin adımlarla ilerleyin.

3. Üç

3. Üç

3 rakamı çok güçlü bir etkiye sahiptir ve hayatınızdaki değişikliklere işaret etmektedir. Bu rakam, hayattaki çabalarınıza yönelmiş bir destek gibidir ve size korunduğunuzu ve güvende olduğunuzu bildirmektedir. 3 ile her karşılaştığınızda engellerin bir bir ortadan kalkacağını ve sizi iyiye ulaştıracağını fark edin ve stresten uzaklaşın.

4. Dört

4. Dört

4 rakamı, hayatınızı bir araya toplamaya başladığınızı ve önünüzdeki zamanın çok daha rahat ve huzurlu olacağını gösteren bir işarettir. Probleminiz ister duygusal, ister parayla ilgili olsun, bu rakamı gördüğünüzde hatırlamanız gereken şey, size sıkıntı veren konuları aşmaya başladığınız bir döneme girdiğiniz ve zamanla her şeyin daha iyi olacağıdır.

5. Beş

5. Beş

5 rakamı, hayatınızdaki monotonluğun ve negativitenin dağılmaya başladığına dair bir işarettir. Bu rakamla tesadüf olamayacak kadar sık karşılaşıyorsanız, yaşamınızın bundan sonra daha olumlu ve sıkıntısız biçimde ilerleyen bir yapıya sahip olacağını bekleyebilirsiniz. Aynı zamanda 5 rakamı, geçmişte yaptığınız ancak gerçekleştiremediğiniz planların açılmaya, gelişmeye başlayacağı bir döneme işaret etmektedir. Hayatınızın bu döneminde yaratıcılık konusuna özellikle dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Altı

6. Altı

6 rakamı bildiğiniz gibi negatif ve uğursuz çağrışımlarıyla bilinmektedir; ancak durum her zaman böyle olmak zorunda değildir. Bu sebeple 6 rakamına sık sık rastlıyorsanız, hayatınızda gerçekleşecek bir dramatik değişimi beklemek yerine bunu size yapılmış bir uyarı olarak algılayın. Çünkü bu rakam, genellikle etrafınızı çevrelemiş negatif enerjiye işaret ederek kendinize vakit ayırmanız gerektiğini bildirmektedir. Düşünce ve duygularınız genellikle karanlık ve kötümser mi? Bunun üzerinde düşünün ve daha yaratıcı ve olumlu bir yaşama adım atmaya çalışın.

7. Yedi

7. Yedi

7 rakamı pozitif enerjiye ve olanaklara işaret eden bir rakamdır. Büyüme, gelişme, sevgi, şefkât gibi durum ve duygulara işaret eden bu rakamla sıklıkla karşılaştığınızda, istediğiniz şeyler için çabalamaya devam edin ve hayattan yalnızca iyi şeyler bekleyin.

8. Sekiz

8. Sekiz

8 rakamıyla çok sık karşılaşmak ender görülen bir durumdur. Bu rakamın taşıdığı anlam ise, kişinin evrenle çok güçlü bir bağa sahip olduğu, şifâcılık ve diğer boyutlarla iletişim gibi şamanik yeteneklere yatkın olduğudur. Bu sebeple 8 rakamıyla çok sık karşılaşan insanın içgüdülerine ve sezgilerine güvenmesi; seçtiği yolda emin adımlarla yürümeyi sürdürmesi gerekmektedir.

9. Dokuz

9. Dokuz

Dokuz, en büyük ve son rakamdır. Bu sebeple çoğu zaman, yaşamdaki belirli bir dönemin sona erdiğini ve yepyeni bir dönemin başladığını bildirmektedir. Eğer bu rakamı sıklıkla görüyorsanız, hayatınıza dair dikkat etmeniz gereken şey, artık size haz vermeyen ve bir geleceği olmayan işiniz, ya da artık size zarar vermeye başlamış ilişkileriniz olabilir. Kendi yolunuzda, kendi istediğiniz şekilde yürüyün ve kapanan her kapının ardından bir yenisinin açılacağını hiçbir zaman unutmayın.

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
108
53
35
27
27
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?