Görüş Bildir
Haberler
Hadise Hayranlarını Coşturdu

Hadise Hayranlarını Coşturdu

Muhammed Emin Kurşun
09.03.2014 - 16:12 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 18:14

Hadise Hayranlarını Coşturdu

İzmir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde kapsamında sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Hadise, hayranlarını coşturdu.

Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde, Cumhuriyet Meydanı’nda yer bulamayanlar yollara ve çevredeki binaların balkon ve çatılarına çıktı. Havai fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan pop müziğin güçlü sesi Hadise’nin şarkılarına kalabalık da bulunduğu yerden büyük bir coşkuyla katıldı. Türkçe ve İngilizce şarkılarını seslendiren Hadise’ye 4 dansçı da eşlik etti. Kıyafet ve danslarıyla ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları yoğun ilgi gösterdi. 1.5 saat sahmenede kalan Hadise, siyah, seksi kostümü ve performasıyla da dikkati çekti.

Konserin sonunda Hadise’ye eşi Nurdan Şahin ile birlikte çiçek ve plaket veren CHP’li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Belediye Meclis Üyesi kadromuz kadınlarımızla başlıyor. İlk sıralarımız kadın adayımızın. 31 belediye meclis üyemizin 11’i kadınlarımızındır. Bizim kadınlarımıza sözde değil özde değer verdiğimizi dünya alem bilsin. Biz bu ruhla yetiştik. Atatürk’ün çocukları ve torunları olarak hiç kimseyi ötekileştirmedik. 'Ne dil, ne ırk, ne mezhep' dedik. Bir tek şey dedik, o da, 'Bu ülke tek vatan, tek millet, tek bayrak. Ne Mutlu Türküm Diyene’ dedik” diye konuştu.

Kaynak: http://karnaval.com/article.php?artic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın