Görüş Bildir
Haberler
Ayda Yalnızca 9,90 TL’ye BluTV’de İzleyebileceğiniz 15 Muhteşem Yapım

Ayda Yalnızca 9,90 TL’ye BluTV’de İzleyebileceğiniz 15 Muhteşem Yapım

BluTV
25.03.2021 - 17:02

Görkemli diziler, merakla beklenen filmler, en yeni özel yapımlar, dünyanın en çok izlenen ligleri ve daha fazlası... 

İşte BluTV'de izleyebileceğiniz 15 yapım:

🤩💙

1. Joker | 2019

1. Joker | 2019

Gotham City'de yaşayan başarısız komedyen Arthur Fleck, babasız büyümüş bir palyaçodur. Arthur'un en yakın arkadaşı olan annesi onu Happy adıyla çağırır. Ancak bu ismin ona yüklediği misyon, Arthur'un toplumdan dışlanmasına ve zorbalığa uğramasına engel olamaz. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham'da suç ve kaosun içinde bulur. Zamanla, dışlanmışlığın vermiş olduğu hayal kırıklığıyla da alter egosu Joker'e dönüşür. 11 dalda Oscar'a aday olan film; Joaquin Phoenix'in performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Orijinal Film Müziği Oscar'ının sahibi oldu.

2. Aynen Aynen | 2019 -

2. Aynen Aynen | 2019 -

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor! Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!

3. Game of Thrones | 2011 - 2019

3. Game of Thrones | 2011 - 2019

George R.R. Martin’in çok satan kitaplarından uyarlanan, David Benioff ve D.B. Weiss’in yaratıcısı olduğu HBO yapımı fenomen dizi; Westeros’un mistik toprakları ve Yedi Krallık’ın kontrolü için mücadeleye giren 9 soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı sonsuz bir macera. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, IMDB’de En Çok Oylanan Diziler Listesi’nde ilk sırada yer alan ve 2011 yılında ilk bölümünün yayınlanmasının ardından 8 sezondur her bölümü ayrı bir televizyon olayına dönüşen dizinin çekimleri Kuzey İrlanda, İzlanda, Fas gibi dünyanın çeşitli yerlerinde yapıldı. Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Sophie Turner, Aidan Gillen ve çok daha fazla başarılı oyuncuyu kadrosunda bulunduran Game Of Thrones, televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri. Dizi 2 yıl üst üste En İyi Dizi ve En İyi Senaryo dahil sayısız Primetime Emmy ödülünün de sahibi.

4. Saygı | 2021 -

4. Saygı | 2021 -

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

5. Handmaid's Tale | 2017 -

5. Handmaid's Tale | 2017 -

Son yılların en ses getiren dizisi! 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü; Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” isimli romanından uyarlanan drama dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu yozlaşmış dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasındadır. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.

6. Yarım Kalan Aşklar | 2020

6. Yarım Kalan Aşklar | 2020

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

7. Killing Eve | 2018 - 2021

7. Killing Eve | 2018 - 2021

Luke Jennings’in romanlarından uyarlanan ve ilk sezonunu Phoebe Waller-Bridge’in kaleme aldığı Killing Eve, iki kadının parçası olduğu bir kedi fare oyununu anlatıyor. Masa başı işinden sıkılan Eve, casus olma fantezilerini yerine getirememiş, suikastçiler ve öldürme yöntemleriyle kafayı bozmuştur. Villanelle ise acımasız ve yetenekli bir katildir. Şiddet dolu işinin ona sağladığı tüm avantajları sonuna kadar kullanır. Eve’in yolu Villanelle ile kesiştiğinde iki kadının hayatları ayrılmaz bir şekilde birbirine dolanmaya başlar.

8. Acans | 2021 -

8. Acans  | 2021 -

Yılların metin yazarı Tuncay, yazar olma hevesiyle yanıp tutuşan müşteri temsilcisi Mutlu, antidepresan bağımlısı ajans başkanı Ece ve hevesli genç çalışanlar Burcu ve Can başta olmak üzere her bölüm yer alacak sürpriz konuklarla beraber sıradışı bir ajansın gündelik krizlerine, absürd gündemlerine, reklam kampanyaları için sorunlu marka ve müşterilerle mücadelelerine tanık oluyoruz.

9. Euphoria | 2019

9. Euphoria | 2019

Bir grup Amerikalı gencin seks, uyuşturucu, travma ve sosyal medyayla çevrili dünyalarındaki çetrefilli hayatlarını, romantik birlikteliklerini ve arkadaşlık ilişkilerini anlatan dizi; 17 yaşındaki Rue’nun hikayesine odaklanıyor. Rue, yaz boyunca ortadan kaybolmuştur ve arkadaşları aşırı dozdan öldüğüne artık emindir. Ancak o, yazı değişik bir rehabilitasyon merkezinde geçirmiştir. Bir ev partisinde yaşanan olaylardan sonra Rue’nun hayatına bazı şeylerin değişebileceğini gösteren yeni biri girer.

10. Kız Kardeşler | 2019

10. Kız Kardeşler | 2019

Kız Kardeşler, annelerinin ölümünün ardından farklı yollara savrulmak zorunda kalan üç kız kardeşin hikayesini konu ediyor. Reyhan, Nurhan ve Havva küçük yaşta öksüz kalan üç kız kardeştir. Annelerinin ölümünün ardından kardeşler, kasabaya farklı ailelerin yanına besleme olarak gönderilir. Birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan kardeşler, yeni yaşamlarına uyum sağlamakta epey zorlanır. Kızlar, yanlarında kaldıkları ailelerin yanında tutunamayınca, baba ocağına geri gönderilir. Aradan geçen yılların ardından köylerine dönen kardeşler, yeniden bir araya geldiklerinde kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Emin Alper'in dünya prömiyerini 69. Berlin Film Festivali'nde yaparak büyük ses getiren son filmi Kız Kardeşler; İstanbul Film Festivali'nde En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Müzik ve FIPRESCI ödüllerini kazanandı.

11. Friends | 1994 - 2004

11. Friends | 1994 - 2004

1994 yılında yayınlanmaya başlayıp 2004 yılına kadar bir ekran efsanesi haline gelen dizi; karakterleriyle birbirinden farklı altı kişilik bir arkadaş grubunun New York'taki maceralarını anlatıyor. Zengin bir ailenin moda aşığı kızı Rachel, paleontolog Ross, kardeşi ve grubun temizlik takıntılı aşçısı Monica, oyunucu olmak için o denemeden bu denemeye koşan çapkın Joey, ne iş yaptığı bilinmeyen grubun en sarkastiği Chandler ve vejeteryan, batıl inançlı, grubun en ilginç karakteri Phoebe..

12. Chernobyl | 2019

12. Chernobyl | 2019

Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları anlatıyor. İnsanlık tarihinin gördüğü en büyük nükleer felaketlerden biri olan trajik kazanın ardından SSCB, olayın araştırılması için ülkenin önde gelen nükleer fizikçilerinden Valery Legasov’u görevlendirir. Sovyet Başkan Yardımcısı Boris Shcherbina ile birlikte kazayı incelemeye giden Valery, olayın nasıl meydana geldiğini öğrenmek ve felaketin boyutlarını kontrol altına almak için zorlu bir mücadele verir.

13. Bartu Ben | 2018

13. Bartu Ben | 2018

Bir ‘az ünlü’nün, az daha ünlü olma hikayesi... Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde boy gösteren Bartu, birçok oyuncu için ciddi gelir ve kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Tam bu sırada karşısına oyuncu olmak isteyen kuzeni Gizmo ve senelerdir görmediği dayısı çıkar. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır. Bartu Ben’in yönetmen koltuğunda 34. Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Dramatik Film Yarışması Büyük Jüri Ödülü’nü Kelebekler filmiyle kazanarak ülkemize 2018 yılında büyük gurur yaşatan Tolga Karaçelik oturuyor.

14. Westworld | 2016 -

14. Westworld | 2016 -

7 Primetime Emmy ödülü almış dizi; gelecekte zengin kesime hitap eden bir eğlence parkında, yapay zekanın karanlığını ve insanoğlunun günahkarlığına odaklanıyor. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; Vahşi Batı macerası sunan bölümde bir sorun ortaya çıkar. Bir grup robotun bilinç kazanması ile başlayan hikaye, çok geçmeden yaşanan cinayetlerle tehlikeli bir maceraya dönüşür.

15. Doğu | 2021 -

15. Doğu | 2021 -

1. Sınıftaki sevgilisinin hocası olması, komedyenliği iş olarak görmeyen ailesi, milletin şebeği mi olacaksın diyen arkadaşları ve varlığıyla güç veren fedakar kankası… Doğu Demirkol'un komedyen olma yolculuğu başlıyor. #Doğu​ 31 Mart’ta BluTV’de!

Bunlar yalnızca birkaçı! Kült filmler ve diziler, BluTV özel yapımları, S Sport ve daha birçok kanal BluTV'de!