Görüş Bildir
Haberler
Ayakkabı Tercihlerine Göre Sen Ne Kadar Elitsin?

etiket Ayakkabı Tercihlerine Göre Sen Ne Kadar Elitsin?

Kai Hiwatari
29.10.2019 - 10:50 Son Güncelleme: 15.11.2019 - 18:31

Ayakkabı kesinlikle insan hakkında en çok bilgi veren aksesuarlardan biri. Biz de ayakkabının bu özelliğinden faydalanarak sizler için bir test hazırladık. Ayakkabı zevkinize göre ne kadar elit olduğunuzu söylüyoruz. Buyurun teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Külkedisi gibisin!

Külkedisi gibisin!
mmbiz.qpic.cn

Senin verdiğin cevaplardan külkedisi gibi biri olduğun ortaya çıkıyor. Gayet yüksek potansiyellisin fakat önünü kesenler var. Tam olarak elitsin diyemesek de sendeki potansiyel çok önemli. Çünkü fırsatını bulup imkan verildiğinde benim diyen elitleri cebinden çıkartırsın. Sende öyle bir sabır var ki her şeyin üstesinden gelebilirsin. Ki kısa zamanda bu elitlik konusunun da üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Sadece içinde saklı olan elit insanı dış görüntüne de yansıtman gerekiyor o kadar.

Elitliği tespih yapmışsın sallıyormuşsun!

Elitliği tespih yapmışsın sallıyormuşsun!
imgtrend.mynet.com

Verdiğin cevaplardan şunu anlıyoruz ki sen elitliği tespih yapmışsın sallıyormuşsun. İnsanların tam olarak özendiği hayatları yaşamakla meşgulsün. Çevrendeki insanlar sana gıptayla bakıyorlar. E hal böyle olunca seni kıskananların sayısı da az değil tabii ki. Ama sen hiç moralini bozma. Onlar anca arkandan konuşur konuşur durur. Sen elitliğinden taviz vermediğin sürece de kendi başlarını yerler. Unutma! Gerçek bir elit asla bu tarz insanlara prim verip kendini küçük düşürmez. Bunlara sadece gül ve geç.

Prensesler gibisin sen baba evinde.

Prensesler gibisin sen baba evinde.
cdn.playbuzz.com

Öncelikle hemen git ailene bir teşekkür et bakalım. Seni kesinlikle kraliyet ailesinin bir mensubu gibi yetiştirmişler. Yani emin değiliz ama dadılarla, mürebbiyelerle büyümüş olman çok olası. Öyle olmasa bile kesin olan bir şey var o da ailenin elitliği sana geçmiş. Seni yetiştirirken o kadar dikkatli davranmışlar her şeyi o kadar güzel öğretmişler ki bu hayatının her alanına yansımış. Duruşundaki asalet dillere destan. Hem aldığın eğitim hem de doğuştan gelen ve ruhunda olan elitlik herkesin sana gıptayla bakmasına neden oluyor. Gerçekten göz yaşartıyorsun. Senin gibi insanlar var olduğu için çok şanslıyız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1770
856
698
244
107
95
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
voskhodsolntsa

Daha iğrenç ayakkabılar olamazdı seçeneklerde, teşekkürler

fatma keskin

ayakkabıların hepsi birbirinden kro oldugu icin testi bitiremedim yani bu 2005 yılı ayakkabılarla bi elitlik sanmıyorum editör. günümüze uyarlasaydın keşke

Gül Demirkol

Verdiğin cevaplardan şunu anlıyoruz ki sen elitliği tespih yapmışsın sallıyormuşsun. İnsanların tam olarak özendiği hayatları yaşamakla meşgulsün. Çevrendeki... Devamını Gör