Görüş Bildir
Haberler
Ay Yıldızlı Takımımız Yanında İçten İçe Sempati Duyduğun Milli Takımı Söylüyoruz!

Ay Yıldızlı Takımımız Yanında İçten İçe Sempati Duyduğun Milli Takımı Söylüyoruz!

Okan Sümer
14.06.2021 - 21:19 Son Güncelleme: 30.06.2021 - 20:04

Ne sonuç alırsa alsın millileri hepimiz seviyoruz, orası tamam. Fakat hemen hemen her futbolseverin göz ucuyla çaktırmadan takip ettiği bir takım vardır. Peki senin sempati duyduğun bu takım hangisi? Hadi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl bir futbol izleyicisisindir?

Bir şampiyonada kaç maç izlersin?

Futbol oynarken hangi mevkide olmak istersin?

Taraftarı olmadığın takımların maçını izlerken hangi tarafı tutacağına nasıl karar verirsin?

Futbol sende nasıl hisler uyandırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir şampiyonada seni en etkileyen şey nedir?

Portekiz!

Portekiz!

Senin içten içe sempati duyduğun takım Portekiz! Son şampiyon olmasının yanında pek çok yıldız oyuncuyu kadrosunda barındıran Portekiz seni oldukça heyecanlandırıyor. Cristiano Ronaldo bile başlı başına bir etken. O öyle bir oyuncu ki tek başına bile bütün Portekiz maçlarını izlettirebilir. Sen sert şutlar görmek istiyorsun ve tam doğru yerdesin.

İngiltere!

İngiltere!

Senin içten içe sempati duyduğun takım İngiltere! Son yıllarda kıran kırana bir yarış içinde zevkli bir futbol izlettiren İngiltere Premier liginden pek çok oyuncuyu burada bir arada görmek seni heyecanlandırıyor. Yeni bir yapılanmayla oldukça genç bir kadro olmaları da senin için heyecanlı futbol günlerinin gelişini gösteriyor.

Fransa!

Fransa!

Senin içten içe sempati duyduğun takım Fransa. Onlar tam bir makine! Son dünya şampiyonunu kim taktir etmez ki. Futbollarını izlerken yaşattıkları haz, bütün sporseverleri ekranlara kilitliyor adeta. Senin için de bu durum farksız değil. Bu takım seni heyecanlandırıyor.

Belçika!

Belçika!

Senin içten içe sempati duyduğun takım Belçika! Yıllardır kulüp takımlarında en önemli pozisyonlarda oynayan harika yıldızlarıyla Belçika'ya baktığında gözlerin parıldıyor. Her şeyden öte sen güzel futbolu 1 km öteden anlayabilen birisin. Onların oynadıkları oyun tam sana hitap ediyor.

Maçlar oynanıyor, market ihtiyaçların ayağına geliyor!

Maçlar oynanıyor, market ihtiyaçların ayağına geliyor!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın