Görüş Bildir
Haberler
Ay Falına Göre Kaderindeki Kişiyle Ne Zaman Karşılaşacağını Söylüyoruz!

etiket Ay Falına Göre Kaderindeki Kişiyle Ne Zaman Karşılaşacağını Söylüyoruz!

Bakalım kaderindeki kişi ne zaman karşına çıkacakmış? Öğrenmek için;

Haydi teste!  😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Bize hangi ayda doğduğunu söyler misin?

4. Imm... Şimdi de hangi günde doğduğunu seç bakalım.

5. Peki hangi yılda doğduğunu da söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi saat aralığında doğdun?

7. Bu ay şekillerinden hangisinin görüntüsünü daha çok seviyorsun?

8. Ve son olarak, memleketini seç de testimizi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kaderindeki kişiyle 4 yıl içerisinde karşılaşacaksın!

78.media.tumblr.com

Anladığımız kadarıyla şu an bekar olmaktan ve farklı insanlarla takılmaktan memnunsun. Sevgilim olsun diye çok zorlamıyorsun kendini. Böyle rahatsın! 4 yıl içinde gerçekten ne istediğini bildiğin anda birisi karşına çıkacak ve sen hemen anlayacaksın onun doğru insan olduğunu. Şu an hayatının tadını çıkarmakla meşgulsün. Ve bizce en güzelini yapıyorsun. Sonuçta her şeyin bir zamanı vardır. Sen de o zamanı güzelce beklemeye karar vermişsin. Hiçbir şeyi erken yaşamaya gerek yok. Değil mi? Zaten karşına çıkacak olan her türlü sen istemesen de çıkar. O yüzden bu hayatın keyfini sürmeye devam etmelisin. Bekarlık sultanlıktır! 😎

Kaderindeki kişiyle 2 yıl içinde karşılaşacaksın!

img-s1.onedio.com

Biraz bekleyeceksin ama sabret! Çünkü 2 sene sonra kaderindeki kişiyle birlikte olacaksın. Şu an farklı insanlarla birliktesin. Gerçekten ne aradığını biliyorsun ve denemekten vazgeçmiyorsun. İşte bu insanlar sen farkında olmadan sana yol gösteriyor. Ne için mi? Gerçek aşkını bulman için! 2 yıl içerisinde bulacaksın ve ömür boyu mutluluğa adımını nihayet atacaksın. Geçmiş ilişkilerinde kendini biraz yıpranmış hissediyorsun. O yüzden biraz ara verip kafanı dinlemeye karar vermişsin. Fakat bu sırada yeni gelen insanlara da şans vermeyi düşünmüyor değilsin. Sonuçta herkes aynı olacak diye bir durum yok. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Hadi bakalım sana 2 yıl sonra seni mutluluk dolu bir aşk bekliyor. Bizden söylemesi. :)

Kaderindeki kişiyle şu an onunla birliktesin!

cf.kizlarsoruyor.com

İnanamayacaksın ama kaderindeki kişi senin zaten şu anda hayatında fakat sen farkında değilsin! Aslında sen kaderindeki kişiyle çoktan tanışmışsın ama farkında değilsin! Bu belki aynı ortamda tanıştığın biri ya da şu an -varsa- flörtleştiğin biri olabilir. Birbirinizi fark ettiğinizde, her şey mükemmel olacak, bizden söylemesi! Her anın tadını doyasıya çıkarın. Aslında senin fark etmen için elinden geleni yapıyor. Fakat sen gözlerini o kadar kapatmışsın ki etrafa karşı onun sana karşı duygularının olmasına ihtimal vermiyorsun. Ama bunu öğrendiğinde çok şaşıracaksın. Gerçekten inanılmaz bir şey!

Kaderindeki kişiyle 1 ay içinde karşılaşacaksın!

data.whicdn.com

Buna hazır mısın? Kaderindeki kişiyle 1 ay içinde karşılaşacaksın! Hayat sana büyük sürprizlerle geliyor, hazırlıklı ol! Bir ay içerisinde ayaklarını yerden kesecek biriyle tanışacaksın ve o zaman anlayacaksın beklediğine değdiğini! Gözlerini açık tut, duygularını belli etmekten kaçınma ve kalbinin sesini dinle. Büyük mutluluklar kapında! Bu mutluluk senin gerçekten daha önce yaşadığın hiçbir ilişkiye benzemeyecek. Kendi kendine neyin içerisinde olduğunu anlamayacaksın. Çünkü kendini resmen  hayal dünyasındaymış gibi hissedeceksin. Ve yaşadığın aşka inanamayacaksın!

Kaderindeki kişiyle 1 yıl sonra karşılaşacaksın!

lh5.googleusercontent.com

Önümüzdeki yıl sana büyük bir aşkla geliyor! Kaderindeki kişi 1 yıl sonra karşına çıkıyor. Mutluluk, aşk, kelebekler, mide krampları... Hepsine hazırlıklı olsan iyi edersin; çünkü önümüzdeki yıl senin yılın! Kalbinin sesini dinlemekten asla vazgeçme ve doğru insanı bulduğunda ona duygularını belli et. Duygularını belli etmediğin zaman daha önce neler yaşadığını gördün. Karşındaki insana onu sevdiğini ve değer verdiğini hissettirmek bambaşka bir şey. Çünkü mutluluğunu görüp kendi içinde daha da mutlu oluyorsun. Bu paha biçilmez bir şey. O yüzden kaderindeki kişiyi bulduğunda ona karşı duygularını açmaktan sakın çekinme!

Kaderindeki kişiyle 6 ay sonra karşılaşacaksın!

cf.kizlarsoruyor.com

'Nerede artık bu kaderimdeki kişi, gelsin bir an önce!' dediğini duyar gibiyiz! Önümüzdeki ilk altı ay içerisinde işte o doğru insan senin karşına çıkacak sevgili dostumuz! Hatta daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacaksın aşk konusunda. Kıymetini bil, kalbinin sesini dinle ve kendini tutma! Yoksa olacaklardan biz sorumlu değiliz. Haberin olsun. :) Seni bu kadar güzel bir aşk beklerken sakın ola kendini geri plana atma. İçinde ona dair ne varsa aç, dökül. Çünkü hayat çok kısa ve bu mükemmel aşkı yaşamak için kısıtlı zamanımız var. O yüzden bizden sana tavsiye hayatını içinden geldiği gibi doya doya yaşamalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
324
206
124
109
85
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
404 Not Found

06.00-12.00 arası kafir mi amq

Ahmet Cerrah

ben mesela 10:30 da doğdum neyi seçiyom? XD

sayfa394

06.00-12.00 arası doğanlar sayılmıyo mu aq

DoctorWhat

onedio saplar ve yıkıklar rehabilitasyon merkezi gururla sunar jdjddjdjjd