Görüş Bildir
Haberler
Avustralyalı Bir Adam Tesla Model 3’ü Satın Almak İçin Şimdiden Sıraya Girdi

Avustralyalı Bir Adam Tesla Model 3’ü Satın Almak İçin Şimdiden Sıraya Girdi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesla’nın ucuz ve elektrikli otomobili Tesla Model 3’ün temel özellikleri ve fiyatı henüz açıklanmış değil. Aracı satın almayı düşünenler bu bilgilerin yapılacak etkinlikte açıklanmasını bekliyor. Ancak Avustralya’daki oldukça hevesli bir adam, mağaza önünde şimdiden sıraya girmiş durumda.

Geçtiğimiz hafta Tesla, umut vaat eden Model 3 sahiplerinin 31 Mart’ta açılacak olan mağazadan araç için ön sipariş yapabileceklerini duyurmuştu. Bunun anlamı, bu elektrikli araca sahip olmak için adını ilk yazdırma fırsatı Avustralyalılara ait olacak.

Ön siparişlerin başlamasına henüz 2 gün var ancak Avustralyalı Andreas Stephens mağaza önünde bekleyerek satın alma sırasında girdi bile. Stephens, tüm dünyada online olarak ön sipariş yapılabileceğini bildiğini ancak bu şekilde bekleyerek işin heyecanını yaşamak istediğini belirtiyor.

Öyle ki aracın ücretinin onun için problem olmadığını söyleyen Stephen, “30 bin dolar civarında olacağı düşünülüyor. Bu Avustralya parasında pek değişmiyor. Araç 40 bin dolar olsa, direksiyon yönünü sağ kullanmak için yapılacak değişiklikleri düşününce bana 70 bin dolara patlar gibi görünüyor” diyor.

Stephen eğer Tesla Model 3’ü satın almayı başarırsa, hayatında büyük bir değişiklik olacağı kesin. Çünkü kendisi şu an 22 yaşında bir Toyota Corolla kullanıyor.

Kaynak: http://mashable.com/2016/03/28/tesla-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın