Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Ülkelerinin 'Gözdesi' Ruanda: İngiltere'nin Ardından Danimarka da Göçmenler İçin Harekete Geçti!

Avrupa Ülkelerinin 'Gözdesi' Ruanda: İngiltere'nin Ardından Danimarka da Göçmenler İçin Harekete Geçti!

Ulaş
20.04.2022 - 20:49

İngiltere'nin ardından Danimarka da göçmenlerin Ruanda'ya gönderilmesi için harekete geçti. Görüşmeler 'olumlu' sonuç verirse Danimarka'daki göçmenler Avrupa'nın Guantanamo'su olmaya aday Ruanda'ya gönderilecek... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euronews'te yer alan habere göre Danimarka Göçmenlik Bakanı Mattias Tesfaye, Danimarka'nın göçmenlerin transferi konusunda Ruanda ile görüştüğünü açıkladı.

Tesfaye, Danimarka'daki sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya transfer etmek için yeni bir mekanizma kurma konusunda temaslarda bulunduklarını belirtti.

Ruanda ile henüz bir anlaşma yapılmadığını söyleyen Tesfaye, parlamentodaki göçmenlik sözcüleriyle gelecek hafta bir toplantı yapılacağını duyurdu.

Danimarka, geçen yıl topraklarına gelen sığınmacıları farklı bir ülkedeki sığınma merkezine taşınmasına izin veren bir yasa çıkarmıştı, Tunus ve Etiyopya gibi ülkelere potansiyel bir sığınma anlaşması için başvurularda bulunmuş ancak bir aşama kaydedilememişti.

İngiltere geçen hafta, Ruanda ile insan kaçakçılığı ağlarını kırmayı ve göçmen akışını durdurmayı amaçlayan yeni bir anlaşma imzalamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
9
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Neyse en azından bize bir alternatif bulmuşlar gerçi bizimkiler fiyat kırıp Ruanda'ya rakip olmaya çalışabilir.

Zafer Unlu

Kahkaha attim...

zeyzeyy5

Orta doğulu ırklardan tüm dünyanın nefret etmesi mükemmel olay

mertens

Bizim yetkililer seviyor o nolacak :(

Selam Öabakan

darısı bizim başımıza diyelim kızmaya gerek yok savaş yok artık siktirip gitsinler adamlar sülalecek dilenmeye çıkıyorlar şirket olmuşlar