Görüş Bildir
Haberler
AVM Çalışma Saatlerinde Yeni Düzenleme! 11 Mart İstanbul'da Bugün AVM'ler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

AVM Çalışma Saatlerinde Yeni Düzenleme! 11 Mart İstanbul'da Bugün AVM'ler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası beraberinde Aybar Kar Fırtınasını getirdi. Fırtına yüzünden birçok il alarma geçti. Yoğun kar yağışları ve fırtınalar hayatı olumsuz etkileyebiliyor. Valilikler tarafından vatandaşların olumsuz hava şartları karşısında mağdur olmaması adına yeni düzenleme kararları alınıyor. İstanbul Valiliği tedbir amaçlı AVM'lerin çalışma saatlerini erkene alma kararı vermişti. İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin açılış ve kapanış saatleri İstanbullular tarafından merak ediliyor. Okulların tatil edildiği İstanbul'da AVM çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Peki 11 Mart 2022 Cuma günü İstanbul'da AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji tarafından birçok ile sarı ve turuncu alarm verilmişti. Bazı illerde yoğun kar yağışı yüzünden eğitim-öğretime ara verildi. Olumsuz hava şartlarıyla mücadele etmek amacıyla birçok önlem alınıyor. İstanbul Valiliği tedbir amaçlı AVM'lerin çalışma saatlerini erkene alma kararı vermişti. İstanbul'da AVM çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Peki İstanbul'da AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte tüm detaylar...

İstanbul'da AVM'ler Açık mı?

İstanbul'da AVM'ler Açık mı?

İstanbul'da hizmet veren 136 alışveriş merkezi Aybar Kar Fırtınasının etkili olacağı 10-14 Mart 2022 günlerinde açık olacağı duyuruldu. Kent genelindeki AVM'ler için tamamen kapanma kararı alınmadı.

11 Mart 2022 Cuma İstanbul'da AVM'ler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

11 Mart 2022 Cuma İstanbul'da AVM'ler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Valilik tarafından alınan karara göre; İstanbul'daki AVM'ler 9 Mart 2022 Çarşamba gününden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada:

'İlimizdeki meslek odaları ve ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmeler doğrultusunda; AVM'lerin 9 Mart 2022 Çarşamba gününden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanmasına: AVM otoparklarının kullanılmak üzere açık bulundurulmasına karar verilmiştir.' ifadeleri yer aldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın