Görüş Bildir
Haberler
ATV'nin Yeni Dizisi İkimizin Sırrı 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İkimizin Sırrı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

ATV'nin Yeni Dizisi İkimizin Sırrı 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İkimizin Sırrı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Müge Kakşi
24.07.2021 - 23:59

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Yerine hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla şimdiden oldukça ses getirdi. Bir anne ile kızın yaşam mücadelesini anlatacak olan dizinin başrollerinde Leyla Feray ve  Aras Aydın yer alıyor. İşte İkimizin Sırrı ilk bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV Ekranlarının Yeni Dizisi İkimizin Sırrı

ATV Ekranlarının Yeni Dizisi İkimizin Sırrı

İkimizin Sırrı dizisi atv ekranlarında en çok merak edilen yapımlardan birisi oldu. Bir süredir dizinin fragmanları sosyal platformlarda yayınlanıyor… Aras Aydın, Leyla Feray, Bestemsu Özdemir ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok merak ediliyor.

Bir anne ile kızın yaşam mücadelesini anlatacak olan dizide Neva karakterinde Leyla Feray belki de kariyerinin en önemli sınavına çıkacak. Alp karakterinde ise Aras Aydın hayranlarının karşısına bambaşka bir rolle çıkacak.

İkimizin Sırrı Konusu

İkimizin Sırrı Konusu

İkimizin Sırrı dizisinin fragmanlarının yayınlanmaya başlanmasından bu yana sosyal medyada diziye yönelik ilgi gözleniyor. Binlerce mesaj paylaşılıyor ve diziyle ilgili büyük bir merak olduğu görülüyor. Fragmanlar ilginin yükselmesi noktasında çok önemli bir farkındalık yarattı. Ancak dizi hayranları hala yayın tarihinin belli olmamasına da isyan ediyor.

İkimizin Sırrı dizisinin 1. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Ancak dizinin yayın tarihi yine duyurulmadı…

“O lanet geceden beri peşimizdeler” sözünün dikkat çektiği fragman güçlü bir dram yapımının gelmekte olduğuna işaret ediyor.

İkimizin Sırrı Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın