Görüş Bildir
Haberler
Atromitos UEFA'ya Gidiyor

Atromitos UEFA'ya Gidiyor

Enver K.
21.08.2015 - 10:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Atromitos Başkanı Georgios Spanos, karşılaşma sonrası maçın hakemlerine sitem etti.

Spanos, “Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu’na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14’e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz” diye konuştu.

'Faullü gol sonucu belirledi'

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçında kendi sahasında 1-0 mağlup olan Atromitos'ta orta saha oyuncusu Britos, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Oyuna sonradan dahil olan Britos, fırsatlar bulduklarını belirterek; 'Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Mükemmel bir maç çıkardık. Pozisyonlar da bulduk ancak golü atamadık. Bu maçın son ana kadar çok zor olacağını biliyorduk. Maçın sonucunu da nihayetinde hakemin kararı belirledi' yorumunu yaptı.

Britos; 'Her şey bitmedi. Rövanşta da sonuna kadar savaşacağız. Bugün her şeyi doğru yaptık. Faulle atılan bir gol rakibimize avantaj getirdi.' diyerek sözlerini noktaladı.

Atromitos'un savunma oyuncusu Fytanidis de hakemin kararının yanlış olduğunu savundu.

Van Persie: Pozisyonda faul yoktu

Hollandalı yıldız, “İyi bir skor elde ettik. Bizim için 0-0 bile çok iyi sonuçtu ama deplasmanda 1 gol atmak Avrupa kupalarında her zaman çok önemli olmuştur. Bizim için harika bir sonuç. İkinci maçta sahamızda taraftarlarımızın vereceği desteği düşününce bu skor çok daha anlamlı oluyor. Durum iyi gözükse de yolun yarısındayız. İkinci maç bizi bekliyor. Hala kat edilmesi gereken bir diğer yarısı var” dedi.

Karşılaşmanın ortada geçtiğini anlatan Hollandalı futbolcu, “İlk yarıda 4-5 gol pozisyonu bulduk ama şanssızdık ve golü bulamadık. Rakibimiz de pozisyonlar yakaladı. Tehlikeli bir takım olduklarını söyleyebilirim. Maçın sonuna kadar gol umudunu taşıdık ve açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk” ifadelerini kullandı.

Robin van Persie, Atromitos yedek kulübesinin golde faul yaptığı şeklinde itirazlarının iletilmesi üzerine, “Vücudumu kullandım. Bazen omzunuzu akıllıca kullanmak gerekir, ben de bunu yaptım. Hakemin doğru bir karar verdiğine inanıyorum. Çünkü pozisyonda hiçbir şekilde faul yoktu. Gol, doğru karardı” diye konuştu.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın