Görüş Bildir
Haberler
Ataşehir'de Yangın: Koli Bandıyla Bağlı Bulunan Kadın Yaralı Kurtarıldı

Ataşehir'de Yangın: Koli Bandıyla Bağlı Bulunan Kadın Yaralı Kurtarıldı

İstanbul Ataşehir'de bir apartman dairesinde çıkan yangından elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanmış bir genç kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadını bağlayıp evi ateşe verenin Emre Y. olduğu öne sürüldü. Polis, genç kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Emre Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangın, Saat 19.30 sıralarında Mevlana Mahallesi Hüseyin Ağırman Sokak'ta site içerisinde bulunan 15 katlı binanın 14 katında çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan dairenin içerisine girerek elleri ve ayakları koli bandıyla bağlı olduğu halde mahsur kalan Alev Ş.'yi kurtardı.

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı

İtfaiye ekipleri kurtardıkları Alev Ş.'yi sağlık ekiplerine teslim etti. Alev Ş.'nin ambulansa götürülmesi sırasında ellerindeki koli bantları kameraya yansıdı. Sağlık ekiplerinin ambulansta ilk müdahalesini yaptıkları Alev Ş. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek bir süre soğutma çalışması yaptı. Yanan daire tamamen kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemi alırken, site sakileri yangın ile ilgili yapılan çalışmaları izledi.

Sevgilisi bağlayıp ateşe verdi iddiası

Sevgilisi bağlayıp ateşe verdi iddiası
İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis ekipleri olaya ilişkin çok yönlü araştırma başlattı. Alev Ş.'nin aralarında problemeler olan sevgilisi Emre Y. tarafından elleri-kollarının koli bandıyla bağlandıktan sonra içeride bırakılarak evinin ateşe verildiği iddia edildi. Olayın ardından kaçtığının görüldüğü ileri sürülen Emre Y.'yi yakalamak için polis çalışma başlattı. Öte yandan Alev Ş.'nin, daha önce Emre Y. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
52
14
13
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nesibe Yılmaz

Anneler gözünün içine bakıyor yavrusuna en ufak zarar gelmesin diye, elin adamı gelip seviyorum diye canice canına kiyiyor.Sevgini kendi g*ne sok pzvk

mus elctr

Yine erkek terörü, yine mağdur bir kadın. sadece biraz daha şanslı o öldürülen kadınlardan.

arslanoglu

Uzaklaştırma da kelepçe yöntemi yok mu ihlal edince polise sinyal giden. Yoksa da olsun herkese