Görüş Bildir
Haberler
Asya'nın Gizem Dolu Dünyasından Her Derde Deva 11 Büyü

Asya'nın Gizem Dolu Dünyasından Her Derde Deva 11 Büyü

Pelin
26.08.2015 - 00:07

1. Japon - Aşk büyüsü

1. Japon - Aşk büyüsü

Kendi ölmüş bir kurbağa bulunur. ( Burası önemli kurbağa kesinlikle bir insan tarafından öldürülmüş olmamalı ) Kemiği alınır suya atılır eğer batmazsa kemik havanda un ufak edilir. Sonra kemiğin tozları yakılır. Külü suya serpilir. Amaç gerçekleşir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Japon - Erkeklik gücünü artırma büyüsü

2. Japon - Erkeklik gücünü artırma büyüsü

Bir kağıt üstüne penis resmi çizilir. Bir kaba sirke, saki(pirinç rakısı), soya fasulyesi, yağ, diş karartma tozu, su ve kemik iliği karıştırılır ve kaynatılır. Resim bu karışıma eklenir. Bunların hepsi bir süre daha kaynatıldıktan sonra amaç gerçekleşir.

3. Japon - Uzaktaki sevgiliyi getirme büyüsü

3. Japon - Uzaktaki sevgiliyi getirme büyüsü

Bir kağıt üstüne '' Matsuao kıyılarında bekliyorum'' şiiri yazılır.

Matsuao kıyılarında beklemek

Bu sessiz akşamüstü...

Bir türlü gelmeyen senin için

Hasretle yanıyorum

Tuz kaselerinin ateşi kadar güçlü

Şiir herhangi bir eşyanın kuzey yönüne iliştirilirse, üç gün içinde sevilen şahıs gelir. 

Büyünün tutması için yapan kişinin bir sabah tenha bir odada oturması ve şiiri 3 kez tek nefeste okuması gerekiyor.

4. Japon - Vudu büyüsü

4. Japon - Vudu büyüsü

Özel bir muska yapılır. ( Tehlikeli bir muska olduğu için nasıl yapıldığını yazmıyoruz. ) Büyünün yapılacağı kişinin bir topraktan yürümesi beklenir. Daha sonra ayak izinin olduğu yer kazılır muska iyice gömülür. Daha sonra aynı topraktan büyü yapılacak kişinin geçmesi beklenir. Geçtiği günün gecesi muska topraktan çıkarılır. Muskaya her dokunuşunuzu büyü yapılan kişi hissedecektir.

5. Tibet - Şifa Büyüsü

5. Tibet - Şifa Büyüsü

Büyü yapacak kişi, yaz mevsiminde bir mağara ya da sığınak bulunmayan bir dağ başına gider.  Günde üç kez harmaniyesini (kalın pelerin) suya daldırır ve giyer. Bu işlem 1 hafta boyunca devam eder. Harmaniye kurumaz ya da kişi üşürse amaç gerçekleşmez. Düşünce yoğunluğu sağlanana kadar devam etmeli. 1 hafta sonunda kişi şifa verilecek kişinin yanına gider ve harmaniye ile uymasını sağlar. Amaç gerçekleşir.

6. Çin - Aşk büyüsü

6. Çin - Aşk büyüsü

Sarı ya da kırmızı kağıda muska yazılır. Kağıdın üstüne sevilen kişinin temsili resmi çizilir, üzerine kuşüzümü bitkisi ve böğürtlenin kökü konur.  Sonra muska kapı eşiği, perdenin üstü gibi özel bir yere asılır. 1 hafta sonra  muska yakılır. Külleri nehir suyuna bırakılır. Amaç gerçekleşir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Çin - Zenginlik Büyüsü

7. Çin - Zenginlik Büyüsü

Chang muskasında Lao Tze'nin mührü kullanılır. Muskanın içine konulan mühür bir iple sıkıca bağlanır. Muska kuş tüyüne yatırılır. 1 gün bekletilir. Daha sonra muska pirinç tarlasına bırakılır. Hasat dönemi amaç gerçekleşir.

8. Çin - Yağmur Büyüsü

8. Çin - Yağmur Büyüsü

Mavi bir kağıt alınır. Üzerine engelli bir insanın resmi temsili olarak çizilir. Resim bir beze sarılır. Daha sonra topraktaki çatlaklardan birine muska bırakılır. Bırakıldığı yerin üstüne yumruk büyüklüğünde üç yuvarlak taş üst üste konur. Taşlar 1 gün devrilmezse amaç gerçekleşir.

9. Hint - Kadınlarda erkeğe karşı istek uyandırma büyüsü

9. Hint - Kadınlarda erkeğe karşı istek uyandırma büyüsü

Sevilen kadının boyu kadar bir ağaç dalı alınır ve kabuğu soyulur. Dalın kabuğu soyulur. Dal dilin ucuyla yalanır. Ve şu dizeler okunarak toprağa yatay olarak gömülür.

Aşkın güçlü okunu kalbine saplıyorum. 

Ey Kadın! Aşk, rahat yüzü vermeyen aşk seni bana getirecek!

10. Hint - Kıskançlığa karşı büyü

10. Hint - Kıskançlığa karşı büyü

Kıskanıldığını düşünen kişi günlük eşyalarından herhangi birini alır. Günlük kullandığı havlu ya da bez gibi bir eşya ile sıkıca sarar. Daha sonra şu dizeleri okuyup üzerine tavuk kemiği tozu serper.

Ölüm kadar öldürücü bu nefret de ölsün!

Kıskançlığın sonsuza dek yok olsun!

Daha sonra bir kabın içine konur ve 3 gün bekletilir. 3 günün sonunda bir nehir akıntısına bırakılır. Amaç gerçekleşir.

11. Hint - Güzel bir tene sahip olmak için büyü

11. Hint - Güzel bir tene sahip olmak için büyü

Yağmur yağdıktan sonra bir parça toprak alınır. Toprağın çamur olmaması ama biraz nemli olması gerekir. Toprak beyaz bir mendile yayılır. Mendil güneşe bırakılır. Güneşe bırakılan mendil 1 gün sonra hafifçe silkelenir. Mendilin içine üç damla sirke damlatılır. Mendil dört ucu tepeye gelecek şekilde bağlanır ve yatak odasının bir köşesine asılır. Amaç gerçekleşir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hiç büyü yaptın ya da yaptırdın mı?

Büyüye inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
39
35
22
21
20
19