Görüş Bildir
Haberler
Asus'tan Uygun Fiyatlı Üç Yeni ZenFone

Asus'tan Uygun Fiyatlı Üç Yeni ZenFone

Asus, ZenFone ailesinin yeni üyeleri ZenFone 2 Laser, ZenFone Selfie ve ZenFone Go’yu Türkiye’de gerçekleştirdiği lansmanda tanıttı. 

Asus, düzenlediği etkinlikte bir sürpriz yapıp 6 inçlik ZenFone 2 Laser’i de ilk kez Türkiye’de gün ışığına çıkardı. ZenFone ailesine katılan yeni cihazlar uygun fiyata yüksek performans sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailenin göze çarpan modellerinden biri olan ZenFone 2 Laser, lazer otofokus özelliği ve çift renkli gerçek ton flaşa sahip 13 megapiksel arka kamerasıyla dikkat çekiyor. Lazer otomatik odaklama sistemi sayesinde telefon özellikle loş ışık koşullarında 0,2 saniye gibi bir sürede odaklama yapabiliyor. F/2.0 diyafram aralıklı 13 megapiksel PixelMaster kamerası sıfır deklanşör gecikmesiyle yüksek çözünürlüklü resimler yakalayabiliyor.

ZenFone 2 Laser düşük ışık modu sayesinde flaşa ihtiyaç duymadan gece vakti veya düşük ışık koşullarında yüzde 400’e kadar daha parlak resimler yakalamak üzere piksel birleştirme teknolojisinden yararlanıyor. Super Resolution modu ise 52 MP’ye kadar çözünürlükte ayrıntılı fotoğraflar çekilebilmesini mümkün kılıyor. Telefonun ön yüzünde ise F/2.0 diyaframlı 5 megapiksel kamera mevcut. Telefonun diğer özellikleri arasında 1,2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM yer alıyor. 5, 5,5 ve 6 olmak üzere üç farklı ekran boyutuna sahip olan telefonun Türkiye’deki satış fiyatları sırasıyla 899 TL, 999 TL ve 1.099 TL. Bu arada altını çizmekte yarar var. 1.099 TL’ye satılacak modelde 1,5 GHz‘lik işlemci bulunuyor.

Selfie tutkunlarına hitap eden Asus ZenFone Selfie ise 13 megapiksel ön kamerasıyla fark yaratıyor. Arka kısmında da 13 megapiksel kameraya sahip olan telefonda 64 bit sekiz çekirdekli 1,5 GHz Snapdragon 615 işlemci, 5,5 inç Full HD IPS ekran ve 3 GB RAM mevcut. Bu hafta itibarıyla piyasaya sunulacak telefonun Türkiye’deki satış fiyatı ise 1.299 TL. 

Ailenin en uygun fiyatlı modeli olan ZenFone Go, 1,3 GHz dört çekirdekli işlemciyi, 2 GB RAM’i ve 720p çözünürlüklü 5 inçlik ekranı bünyesinde barındırıyor. 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera telefonun kamera özellikleri arasında. Asus ZenFone Go, Türkiye’de önümüzdeki ay 699 TL‘den satışa sunulacak.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0