Görüş Bildir
Haberler
Astromatik Aygül Aydın Yengeç Burcunun Bilinmeyen Özelliklerini Açıkladı!

Astromatik Aygül Aydın Yengeç Burcunun Bilinmeyen Özelliklerini Açıkladı!

Yengeç Burcu’nun gökyüzündeki yöneticisi Ay'dır. Besleyici, sezgisel kişilerdir. Sürekli her yerde ağlak, duygusal diye okursunuz ama doğru değildir. Yengeçler ikiye ayrılır. Kum yengeçleri veya kayalık yengeçleri olarak.

Her yengeç burcu birbirine benzemez. Bu ikisini ayırt etmek genelde mümkündür. Sadece Aygül Aydın bunları birbirinden ayırabilir. 

Yengeç Burcu'nun bilinmeyen özellikleri;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aile hayatından hoşlanmaları ile bilinseler de genelde gezmek onların yaşam felsefesidir.

Yuva kurmayı bilirler ama yuvada kalmayı pek sevmeyip sürekli gezerler. Eğer birilerine ait kendilerini hissetmezlerse eve uğramaz ve sürekli gezerek bu durumu bertaraf etmeye çalışırlar.

2. Birlikte yaşamayı, yaratmayı ve hayal kurmayı severler.

2. Birlikte yaşamayı, yaratmayı ve hayal kurmayı severler.

Sevdikleri insanları sonuna kadar korurlar. Bununla birlikte, huysuz bir yapıları da vardır. Çünkü ay yöneticiliğinde oldukları için sürekli duygusal değişkenliği yaşarlar. İçlerinde taşan enerjilerine dikkat edilmelidir.

3. Yengeçler, çevrelerindeki insanlardan, enerjiden veya yarattıkları çevreden büyük ölçüde etkilenebilirler.

Yavaş ve tutarlıdırlar. Gardlarını düşürmeden ilerlerler. Onları anlamak güven ve sabır gerektirir. Öfkeleri çok sert ve keskindir.

4. Çok inandıkları bir şeye girdiklerinde, ortaya koydukları şeyi başarmak için tüm kalpleriyle çaba harcarlar.

Onları anlamak kolay değildir ve zorlu dış görünüşlerini aşmak için çok çaba gerektirir, ancak bir kez geçtikten sonra içleri yumuşak ve savunmasızdır. Bazen de o zorlu yolları aştıktan sonra karşı taraf o savunmasız hallerini sadece biliyor diye ömür boyu onunla ilerlemeyi düşünürler. Bunu düşünürken şayet savunmasızlıklarını kötü kullanan bir partnerleri olduğunu farkederse de onları öyle bir saf dışı ederler ki karşı taraf ne olduğunu anlamaz. Sanki sizi daha önce hiç tanımamış gibi davranırlar.

5. Astrolojide biz buna "yengeç yürüyüşü" deriz. En başarılı oldukları yer meslek alanlarıdır. Çok iyi ve konsantre iş yaparlar.

Bir işin yapılması gerektiğinde, bir Yengeç kolları sıvar ve başarıyla bitirir. Çalışmak için yalnız bırakılırlarsa, genellikle işlerine sadık olduklarından ve göreve odaklandıklarından daha iyi performans gösterirler. Emek verdikleri yerlerde kendilerine karşı bir sabırsızlık veya sevgi eksikliği görürlerse yaşamın ilerleyen dönemlerinde ruh hali değişimleri ve hatta bencillik, kendine acıma veya manipülasyon yoluyla kendini gösterecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok âşık olmak isteyip âşık olmaktan, terk edilmekten korkan tek canlı türüdür.

7. Çatışmalardan kaçınmak için hızlı oldukları gibi başkalarına yardım etmekte de hızlıdırlar.

Savaşarak alacaklarını hissettikleri hiçbir şey için savaşmazlar. 'Savaşmaya değer bulmadım.' der çekilirler. Çünkü olması gereken onları gelir mantığı içinde yaşarlar.

8. Bir kere bir yengeç tarafından sevildiyseniz veya bir aşk yaşadıysanız bunu uzun yıllar unutamazsınız. İyi ki doğdunuz evrenin en karmaşık ve aşk dolu insanları.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
15
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın