Görüş Bildir
Haberler
Assasin's Creed Rogue Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Assasin's Creed Rogue Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Pchocasi
06.08.2014 - 21:49 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:56

Assasin's Creed Rogue Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Asssasin’s Creed’in son oyunu olan Rogue piyasaya çıkış tarihi ile oyun severleri heyecanlandırdı.

Assasin’s serisinin yeni oyunu farklı maceralar ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragman ve videolarda istemeden de olsa oyunun çıkış tarihi ele verilmiş. Zaten yayınlanacak bir oyunu ne diye çıkış tarihini vermezler anlamış da değiliz. Hadi oyun hazır olmayıp, ne zaman çıkacağını kestiremeseler neyse.

Assasin’s Creed Rogue ismi verilen yeni oyun Xbox 360 ve PS3 versiyonları için 11 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. Diğer platformlar hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, PS4 için neden hazırlanmadığını kestirebilmiş değiliz.

Oyun hakkında birçok dedikodu başlarken, ilk başta oyunun isminin Assasin’s Creed Comet olduğunu öne sürülmüştü. Fakat yayınlanan kutu tasarımında oyunun Comet değil Rogue olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz.

OYUNUN AMACI

Oyunda görünen o ki, Assasin’s Creed 4′te olduğu gibi birçok kara ve deniz görevi bizleri zorlamaya devam edecek. Oyuncular için Atlantik okyanusunun büyük bir alanını keşfedebilme imkanı sunacak olan Assasin’s Creed Rogue, yayınlanan fragmanı ile göz dolduruyor.

Fragmanı izlediğinizde çok daha fazla kişiselleştirme seçenekleri ve DLC göreceğimizin sinyalleri birçok kez verilmiş. Özellikle The Ultimate Hunter paketi silahlar, yelkenler ve gemi dümenleri ile dolu olduğunu belirtmemizde fayda var. Ancak bu DLC paketlerinin artık yavaş yavaş oyun severlerin canlarını sıktığını görmek mümkün. Sürekli çıkan yeni paketlere para vermek gün geçtikçe sıkıcı bir hal almaya başladı.

MACHINIMA – ASSASIN’S CREED ROGUE

Kaynak: http://www.pchocasi.com/assasins-cree...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Assassin's Creed Rogue ANNOUNCED! - Inside Gaming Daily

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın