Görüş Bildir
Haberler
Aslında Nerenin Prensesisin?

etiket Aslında Nerenin Prensesisin?

Cem Onedio
24.04.2015 - 09:14 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 13:14

Büyük büyük babanın kral olduğu, senin de damarlarında asil kraliyet kanı olduğu belli oluyor. Peki nerenin prensesisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halkını mutlu etmek için ilk icraatin ne olurdu?

2. Tüm dünyada nasıl bir prenses olarak bilinmek isterdin?

3. Hangi masal prensesi seni anlatıyor?

4. Hangi renk bir elbise tercih ederdin?

5. Nasıl bir sarayın olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir arma seç

7. Hangi kadın savaşçı seni korusun?

8. Son olarak bir de gönlüne göre prens seç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen İrlanda Prensesisin!

Sen İrlanda Prensesisin!

Ruhunda özgürlük var senin. Kimseye bağımlı olmadan yaşamayı, kendi hayatınla ilgili kararları kendin almayı seviyorsun. İrlanda halkı da bu yüzden seviyor zaten seni. Yeşil kıyafetlerini giyip prenses prenses salınıyorsun ya sarayınızdan; halk seni görmek için birbiriyle yarışıyor işte o an. Senin kendine güvenen tavrın ve bağımsız ruhun onlara umut veriyor. Prensesleri ile gurur duyuyorlar.

Sen Lihtenştayn Prensesisin!

Sen Lihtenştayn Prensesisin!

Çok fazla şeyde gözün yok. Seni mutlu etmek oldukça kolay, az olsun sana özel olsun senin için yeterli. Avrupa’nın orta yerinde kimseyle derdi olmayan sakin bir ülken var, sakin vatandaşları da senin gibi düşünüyor. Doğa var, kendilerine yetecek kadar toprakları var, senin gibi de güzel bir prensesleri var daha ne istesinler.

Sen İngiltere - Galler Prensesisin!

Sen İngiltere - Galler Prensesisin!

Peri masallarındaki prenses sensin. Tüm dünyanın konuşacağı güzel bir düğünün olacak, sana yakışan da o zaten. Peri masallarından çıkmış gibisin diye boşuna demedik, beyaz atlı prensler koşuyor peşinden, kraliçeler kıskanıyor seni. Yüzlerce yıllık koca bir krallığın parıldayan yüzüsün, gülüşün dünyaya bedel.

Sen Hollanda Prensesisin!

Sen Hollanda Prensesisin!

Hiçbir kral senin kadar sevilmedi. Avrupa’nın orta yerinde medeniyetin kalbinde doğru karar alman ve halkını sevmenle tanınıyorsun. Sana inananları asla yanıltmadığından halkın da kıymetini biliyor, Amsterdam’ı turuncuya boyuyorlar senin için. Ellerinden gelse dünyayı turuncuya boyarlar, günlerce senin şerefine kutlamalar yaparlar, sen de hak ediyorsun elbette. Kraliçeliğe doğru emin adımlarla ilerliyorsun, ne mutlu seni sevene.

Sen İsveç Prensesisin!

Sen İsveç Prensesisin!

Kuzeyin özgürlüğüne düşkün, soğuk havada kalpleri sevgiyle ısınan halkı seni çoktan baş tacı yapmış. Yalnız İsveç değil, Norveç, İzlanda, Danimarka  ve adını duyan tüm kuzey halkı senin güzelliğinden ve iyi kalpli olmandan bahsediyor. Dünyaya barışı getirebilecek kadar barış yanlısı ve insanlara karşı tutumunda son derece adil olduğunu düşünüyorlar.

Sen Mısır Prensesisin!

Sen Mısır Prensesisin!

Öyle başarılı öyle güzelsin ki şöhretin yurdunu aşmış dünyaya yayılmış. Ama dikkat her güzel insan gibi senin de kötü kalpli düşmanların var. Çatlıyorlar resmen! Senin böyle ünlü, böyle güzel olman onların kanına dokunuyor ama halkının sevgisi olduğu sürece hiçbir şey olmaz sana. Efsanelere konu olacak kadar güzel bir hayat yaşayacaksın ve seninle ilgili anlatılan her hikayede gizemli bir hava olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
296
169
88
28
22
21
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eskiden Optimisttim

o elbiseleri görünce prenses olmaktan soğudum :)

1Sosyolog

Lihtenştayn yha çok tatlı bi prensesim :D :D :D Olum çok yanlış gelmişim ben :D

Serhat Haliloğlu

bir erkek olarak neden bu testi yaptığımı bilmiyorum