Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Aslan Burcu Erkeklerinin Ne Kadar Anasının Gözü Olduğunu Kanıtlayan 13 Özelliği

etiket Aslan Burcu Erkeklerinin Ne Kadar Anasının Gözü Olduğunu Kanıtlayan 13 Özelliği

Burçların erkeklerini yorumlamaya devam ediyoruz. Sırada insana hayatının en büyük sınavlarını verdirten Aslan burcu erkeğimiz var. Bakalım siz de onu 'bi arkadaşınıza' çok benzetecek misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En belirgin özelliklerini en baştan söyleyelim. Malumunuz kendileri kral olduğu için, saksı yerine konulmayı hiç sevmezler ve en çok kendilerinin fark edilmesine bayılırlar.

Sürekli bir 'Buralar hep benim' dayılanması görürseniz şaşırmayın; Aslan burcu erkeğidir o.

2. Bunların hayattaki en büyük servetleri şişkin egoları ve gururlarıdır. Onlara zarar gelmemesi için kendilerini dikenle telle çevirebilecek kalibreye sahiptirler.

Aman aman yemedik egonu, al tamam senin olsun...

3. Mesela zamanında kendilerine bir kelek mi yapıldı? Asla ama asla unutmazlar! En olmadık yerde geçmişin intikamını mutlaka alırlar.

İşin garibi bunun için hiç çaba sarf etmezler; fırsat hep onların ayağına gelir.

4. Bunlaaaar, paranın kendilerine tanımış oldukları yetkinin hastasıdırlar. Bir de bi şeyin en iyisi, en kalitelisi olmayacaksa hiç olmamasını tercih edecek prensipleri vardır.

Anam sen yokluk görmemişsin herhalde...

5. Çok afedersiniz, sefa pezevenkliğinin hakkını da yine bu burcun erkekleri verir. Keyif konusunda kesinlikle üstlerine adam tanınmaz.

Yarınlar yokmuşçasına keyif yapmayı gidin onlara sorun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acayip kıskançtırlar bir de. Sevgilisini, karısını, arkadaşlarını acayip kıskanırlar. Ama böyle var ya, ciğerleri falan sökülür kıskanmaktan.

İçine doğru alev almak diyebiliriz bu duruma.

7. Bu adamı delirtmek istiyorsanız "HAKSIZSIN" deyip kenara çekilebilirsiniz. Haksız olduklarını zinhar kabul etmezler; anca kendi kafalarına yatacak da ondan sonra...

O da 2 sene sonra falan. Hey yavrum hey!

8. Okul zamanlarınızda kesinlikle kopya vermeyen o cins çocuğu hatırlayın bi bakalım. Hatırladınız mı? Hah işte o çocuk %99 aslan burcu bebesidir.

Onların hırsını hiç kimsede göremezsiniz, mümkün değil!

9. Bunlardaki espri kabiliyeti ve güldürükçülük, gerçekten bahşedilmiş bir yetenektir. Bunun da farkında oldukları için açamayacakları kapı yoktur.

Dünyanın satış pazarlama müdürü olsaydı kesinlikle Aslan burcu olurdu.

10. Dört duvar arasına kapatınca içlerinden ejderha kadar ateş çıkartabilen tutkuları vardır. Bazen dışarda bu tutkularının kontrolünü kaybedecek gibi olurlar, adamın başını belaya sokarlar.

Hanımlar, bu konu çok mühim bakın. Adamı bazen delirtebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Benzetmek gibi olmasın (tövbeler olsun) ikizler burcu kadar birden fazla yüzleri vardır. Bi bakarsın gülüp eğleniyor, bir bakarsın "Kalk eve gidelim" diyor.

11. Benzetmek gibi olmasın (tövbeler olsun) ikizler burcu kadar birden fazla yüzleri vardır. Bi bakarsın gülüp eğleniyor, bir bakarsın "Kalk eve gidelim" diyor.

Hah buyur!

12. Sanmayın ki salya sümük ağladıkları olmuyor; olmaz mı! Başkalarının yanında terminatör gibi dururlar ama kimsenin kendilerini görmeyeceği yerlerde de üzüm üzüm üzülürler.

Çünkü o lider yapılarının, böyle bir duygusallık altında ezilmemesini isterler.

13. Aslan burcu erkeğinin imansızı, Koç burcu kadınıdır. Feci çekişmeli bir ikili olurlar ve Koç burcu kadını onu bi güzel yola getirir.

Denemesi bedava, buyrun...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
223
105
51
43
34
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Basak burcuyum. Sevdicegim de aslan burcu. Aslan olduklarina bakmayin höt dedigin zaman minnos bir kedicik oluyorlar djskdk

victor shole

Sevdiğinden oluyor o, sen yine fazla zorlama derim. ;)

Jehat Sercan Yacan

Kopya vermeme olayı yanlış. Tam aksine herkese kopya vermeye çalışır ki herkesin başarısında payı olsun ve aslan burcu yine sahnede.

Fugstot

Aynen aga ben yazacaktım bunu güzel tespit.

theravenwoman

erkeğini bilmem de kadını kadar gıcık insan görmedim. hep bana mı denk geldi anlayamadım