Görüş Bildir
Haberler
Aşktan Neden Kaçıyorsun?

Aşktan Neden Kaçıyorsun?

Güvenmek, sevmek, bağlanmak, alışmak... Bunlar bazılarımız için zor duygulardır ve bu duygular bizi aşktan, sevgiden uzaklaştırabilir. Sen aşktan neden kaçıyorsun?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Senin aşktan umudun var mı?

4. Peki daha önce hiç aldatıldın mı?

5. Senin için aşktan daha önemli ne var hayatında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşık olduğun kişi sana ne hissettirmeli?

6. Aşık olduğun kişi sana ne hissettirmeli?

7. Bu durumlardan hangisi daha zor?

8. Son olarak seç birini!

Sen aşktan, çok fazla yara aldığın için kaçıyorsun...

Sen aşktan, çok fazla darbe aldığın için kaçıyorsun. Aşk, bir süre senin için güzel bir duyguyken bir süre sonra senin için çekilmez bir duygu haline geliyor. Çünkü insanların çabuk değişmesi ve öncelikle duyguların çabuk değişmesi sana anlamsız geliyor. Ne kadar anlamsız gelse de senin de duyguların değişkenlik gösteriyor. Aşktan kaçmanın en büyük nedeni yaşadığın şeyler. Belki aşık olduğun kişinin sana acımasızca davranması belki de aşık olduğun kişinin sana karşı fazla ilgisi. Sen tam olarak istediğin şeyi bulamamışsın. Aşık olduğunu sanmış çok sevmiş ama bir süre sonra bu duygularının gerçek olmadığını görmüşsün. Aşk senin için anlamlı ve güzel bir duyguyken, karşındaki insanın sana davranış şekline bağlı olarak, bu duygular yerini başka şeylere bırakmış. Birinden emin olmaya çalışmak, kendini sadece o kişiye adamak senin için zor. Çünkü sen aşık olduğunda onu hayatının merkezi haline getiriyorsun ama o kişinin de seni hayatının merkezi haline getirdiğinden emin olamıyorsun. Sen en azından bir süre aşktan uzak duruyor ve yeni şeyler için kendini hazırlamak istiyorsun.

Sen aşktan, güvensizlik yaşadığın için kaçıyorsun...

Sen aşktan, güvensizlik yaşmaktan korktuğun için kaçıyorsun. Sen, ilişkilerinde bir süre sonra bir şeylerin eksikliğini hissetmeye başlamışsın. Birine güvenmek senin için zorken, birinin güvenini sarsmasından da korkuyorsun. Çünkü bir kere sarsılırsa tekrar kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsun. Sen aşık olduğun kişiye sonsuz güven duymalısın. Ona karşı içinde en ufak bir kuşku bile olmamalı. Çünkü birinden şüphelendiğin an senin için ilişki de aşk ve sevgi duyguları en aza iniyor. O duyguların yerini kuşku alıyorsa ve sen artık ilişkide kendini güvende hissetmiyorsan problemler başlıyor demektir. Aşktan kaçıyorsun çünkü şimdiye kadar hep bir güven problemi yaşamışsın. İçinde çözemediğin bu problemi, tam anlamıyla halletmeden de bir ilişkiye başlamak istemiyorsun. Aşk sana şimdi çok uzak bir duygu. Yorulmuş ve gerçekten sevgini, güvenini hak edecek birini bulmaktan zorlanmışsın. Karşında sana değer veren biri olduğunda güven adına bir problem yaşamayacağına da eminsin. Öncelikle kimin senin ne kadar önemsediğine dikkat etmelisin.

Sen aşktan, unutamadığın şeyler nedeniyle kaçıyorsun...

Sen aşktan, unutmadığın şeyler nedeniyle kaçıyorsun. İçinde halledemediğin şeyler var. Bitiremediğin ve bitmesini istemediğin şeyler... Aşktan kaçmanın tek nedeni aklında ve kalbinde bir şeylerin kalmış olması. Sen bir şeyi bitirmeden yeni şeylere başlayabilen biri değilsin. Çünkü karşındaki kişiye haksızlık etmek istemiyorsun. Onunla bir şeyler paylaşırken eski şeylerin aklına gelmesi seni suçlu hissettiriyor. Bu nedenle bitirmen gereken şeyler, gerçekten bitene kadar kendini aşktan uzak tutuyorsun. Geçmiş senin için zor biten bir şey. Çünkü mutlu olduğun şeyleri düşündüğünde aslında hep geçmişte kaldığını anlıyorsun. Yani sen eskiden mutlu olduğunu düşünüyorsun. Oysa yeni yaşayacağımız şeyler de bizi mutlu etmek için yeterli olabilir. Karşında eskileri unutamamış birinin olmasını istemediğin için sen de karşındaki kişiye böyle bir haksızlık yapamazsın. Bu nedenle bir süre kendine aşkı, sevgiyi yasaklamışsın. Eksik hissettiğin şeyleri tamamlamaya kendini adamışsın. Unutmak istediklerini unuttuktan sonra hayatına eksisi gibi devam edebileceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
7
6
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen aşktan, çok fazla yara aldığın için kaçıyorsun...

Bozkurt

Masraflı.

KumdanKum

😅

Necla Kaplan

Sen aşktan, güvensizlik yaşadığın için kaçıyorsun...