Görüş Bildir
Haberler
Aşkınızı Bir Film Kadar Unutulmaz Yapmak İçin Size İlham Verecek En Romantik 10 Film Sahnesi

Aşkınızı Bir Film Kadar Unutulmaz Yapmak İçin Size İlham Verecek En Romantik 10 Film Sahnesi

iyisahne.com
06.04.2016 - 15:59

1. Scent of a Woman

Aşk diyince akla Tango, Tango diyince de akla “Scent of a Woman” gelir. Sizinle zaman geçirmekten keyif alan bir kadınla yapılan romantik ve şehvetli bir dansın etkisini, Donna’nın restauranttan ayrılırkenki bakışlarında fark edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Love Actually

“Love Actually” filmi ile mükemmel planlanmış bir sürprizin sevgilinizin yüzünde asla kaybolmayacak bir gülümseme bırakacağına emin olabilirsiniz...

3. 10 things I Hate About You

“10 things I Hate About You” filmi ile futbol sahasında sadece bir topun peşinde koşulmadığını, sevgili için unutulmaz süprizler de yapılabileceğini görebilirsiniz.

4. Gülen Gözler

“Gülen Gözler” filminde Vecihi’nin aşkı için o 'güzel' sesiyle yaptığı seranatı; Münir Özkul’u ikna edemese de yüzümüzü güldürdü, içimizi ısıttı.

5. Grease

“Grease” filminde kibirli bir erkekle, tek derdi dersleri olan bir kadın aşık olunca; bir araya gelmek için karakterlerinin nasıl değiştiğine tanık olduk.

6. Titanic

“Titanic” klasik bir zengin kız, fakir oğlan filmi gibi görünse de Jack ile Rose 3.Sınıf kompartmandaki yolcuların partisinde dans ederken, gerçek aşkın zaman, mekan ve parayla hiçbir ilgisi olmadığını kanıtladı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aşk Tesadüfleri Sever

“Aşk Tesadüfleri Sever” filminde asla eskimeyen bir şarkıyı sevgilinin gözünün içine bakarak söyleyince, zamanın durduğunu hissettik.

8. Dear John

“Dear John” filminde ilk aşkı yaşayan iki gencin oturma odası koltuğundaki performansı ile romantikliğin en samimi halini izledik.

9. Dirty Dancing

“Dirty Dancing” filminde tüm hayatımızdaki birkaç anın değerinin diğer tüm anlara eşdeğer olduğunu ‘Time of my Life‘(Hayatımın anı) şarkısındaki ateşli dansla izledik.

10. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

''Eternal Sunshine of the Spotless Mind'' filmindeki gibi kimi zaman her şeyi unutmak istesek de bizi biz yapan yaşadıklarımız değil mi?

Bonus: Back to the Future

'Back to the Future' ile romantik bir ilk dans olmadan mutlu bir

evliliğin çok mümkün olmadığını gördük. Öyle değil mi doktor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
8
5
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın