Görüş Bildir
Haberler
Aşkına Neden Karşılık Vermiyor?

etiket Aşkına Neden Karşılık Vermiyor?

Sebebi neydi ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bir ilişkide sinir olduğun şey bunlardan hangisidir?

4. Peki daha önce sevgilinle ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olduğun oldu mu?

5. Sırf birisi hayatına girip seni üzdü diye aşktan vazgeçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki hastalandın veya kötü bir şey yaşadın. Arayabileceğin kaç kişi var?

7. Bunlardan hangisi olsa da bir güzel gömsen?

8. Son olarak ne kadar kıskanç olduğunu bizim için puanla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgüven eksikliğin var!

Maalesef karşındakinin aşkına karşılık vermeme sebebi senin özgüven eksikliğinde yatıyor. Sanki hayatta hiç mutlu olmayı hak etmiyormuş ya da başına gelen güzel şeyler gelip geçiciymiş gibi düşünüyorsun. Halbuki sen her şeyin en güzeline layıksın. Ne yazık ki sendeki bu özgüven problemi ona da yansımış ve bu yüzden aşkına karşılık bulamamışsın. Bundan sonra kendine güven lütfen, başına gelen her güzel şey senin hakkın bunu sakın unutma!

Dengesiz tavırların yüzünden!

Senin bir öyle bir böyle tavırların ilişkini kopma noktasına getirmiş. Bir an karşındakini ilgiye boğuyor, başka bir an arayıp sormuyorsun bile. Bu gelgitli hallerin sana normal gelebilir ama partnerin senin gibi düşünmeyecektir. Sonuçta böyle yaparak sadece onun güvenini kaybedersin. Bu kadar uç tepkiler verme, ilk önce karşındakinin güvenini kazanmaya bak. Ufacık bir değişimin bile nasıl büyük etki gösterdiğini fark edeceksin!

Onun unutamadığı biri var!

Onu bu kadar severken ayrılığın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Onunla kafanda bir sürü hayaller kurarken her şeyin bir anda yıkılması insanı büyük bir boşluğa sürüklüyor. Yapması gereken sadece seni sevmekti ama onu bile yapamadı değil mi? İnsan böyle anlarda ne düşüneceğini bilemiyor ama ne hissettiğini çok iyi biliyor. Bunca zamandır verilen emeğin boşa olduğunu görmek kadar acı veren bir şey olmasa gerek. Kimseyi zorla sevdiremezsin ya da unutturamazsın. Yapman gereken sadece sana ait olmayan bir kalpten uzaklaşmak. Ne kadar acı verse de doğru olanın bu olduğunu biliyorsun.

Bencil davranman!

Yaşadığınız her tartışmada haklı olan tarafın kendin olduğunu düşünüyorsun. Savunma mekanizman anında devreye giriyor ve bu tavırlarınla karşı tarafı kırabileceğini düşünmüyorsun bile. Eh, zaten ilişkinin başlamadan sonunu getiren de bunu görememen olmuş. Unutma, bir tartışmada iki tarafın da kendince haklı ve haksız olduğu noktalar vardır. Azıcık empati yaparak bunu sen de fark edebilirsin. İlişkilerinde hep 'ben' demek yerine biraz da karşındakinin söylemek istediklerine kulak ver. O zaman her şeyin yoluna girdiğini göreceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
117
49
43
28
25
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

Özgüven eksikliğin var!sanırım doğru:/

selin er

başlığı gördüm geldim; ÇÜNKÜ SALAK

Gizem Yenikler

Özgüven eksikliğin var!