Görüş Bildir
Haberler
Askeri Konvoya Sloganlı Taciz

Askeri Konvoya Sloganlı Taciz

Onedio Medya
25.01.2014 - 20:20 Son Güncelleme: 25.01.2014 - 20:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Askeri Konvoy Geçerken İlginç Sloganlar

ŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesi’nde belediye başkan adayı gösterilen Nurettin Ataman’ın konvoyunu bekleyen BDP’liler, sınırdaki birliklere giden askeri konvoya sarı, kırmızı yeşil flamalar salladı, ’Yaşasın Başkan Apo’ sloganları altı. Askeri araçların BDP’lilerin bu gösterileri arasında geçişi ilginç görüntü oluşturdu.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Şanlıurfa’da Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde partilerinin belediye başkan adayının Nurettin Ataman’ın adını açıkladı. Bunun üzerine Beytüşşebap’a seçim çalışması için gelen Nurettin Ataman ve ekibi, ilçe girişinde çok sayıda araç konvoyu ve yola dizilen yüzlerce kişi tarafından karşılandı. İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Taşarası Köyü’nde bekleyen BDP’liler davul- zurna eşliğinde halay çekerken, sınırdaki birliğine giden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait mayına dayanıklı ’Kirpi’ tipi araçlar da konvoyun arasında kaldı.

ASKERİ KONVOY BDP'LİLERİN ARASINDAN GEÇTİ 

Askeri araç konvoyu kalabalığın arasından geçerken, BDP’liler parti bayrakları ve sarı, kırmızı, yeşil flamaları sallayarak, ’Yaşasın Başkan Apo’ sloganı attı. Askeri konvoy da BDP’lilerin bu tezahüratı altında yola devam edip sınır bölgesindeki birliklerine gitti. Öte yandan bekledikleri BDP’nin belediye başkan adayı Nurettin Ataman’ın konvoyu geldikten sonra toplu halde ilçe merkezine dönen kalabalık tur attıktan sonra, parti binası önünde davul- zurnalar eşliğinde halay çekti.

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/256...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0