Görüş Bildir
Haberler
Aşka ve Sevgilinize Nasıl Baktığınızı Söylüyoruz!

etiket Aşka ve Sevgilinize Nasıl Baktığınızı Söylüyoruz!

Öykü Parlak
05.06.2016 - 17:49

Ona gerçekten ne kadar değer veriyorsunuz? Aşkınız ne kadar sürecek? Hepsi sadece 6 soruda ortaya çıkacak!

Kız/erkek arkadaşınızın evine doğru gidiyorsunuz. Eve ulaşmanın iki yolu var. Bir tanesi dogrudan eve götürüyor, hızlı ama çok sıkıcı bir yol. Diğer yol ise daha uzunca fakat etrafta görülecek ilginç dükkanlar, güzel bir manzara ve renkli insanlar var. Sevgilinize gitmek için hangi yolu seçerdiniz?

Yol, sizin aşka karşı nasıl bir tavır aldığınızı gösterir.Eğer kısa yolu seçerseniz, çabuk ve kolay aşık olan bir tipsiniz.

Yol, sizin aşka karşı nasıl bir tavır aldığınızı gösterir. Eğer uzun yolu tercih ediyorsanız kolay kolay aşık olmuyorsunuz ve uzun zaman geçmesi gerekiyor.

Yolda 2 gül bahçesine rastladınız. Bir tanesi kırmızı güllerden diğeri beyaz güllerden oluşmuş. Sevgiliniz için 20 adet gül koparmaya karar verdiniz. Kaç tane kırmızı, kaç tane beyaz seçerdiniz? (isterseniz hepsini tek bir renkten seçebilirsiniz)

Kırmızı güllerin sayısı ilişkiye ne kadar kendinizden verdiğinizi gösterir. Kırmızı güller çoğunluktaysa, ilişkide fedakar olan taraf sizsiniz demektir.

Beyaz güller çoğunluktaysa, karşı taraftan daha fazla fedakarlık beklediğinizi gösterir.

Sonunda eve vardınız. Arkadaşınız kapıyı açtı. Sevgilinizi çağırmasını rica edebilirsiniz ya da kendiniz çağırabilirsiniz. Hangisini yaparsınız?

Bu soru sizin ilişkideki problemlere karşı nasıl yaklaştığınızı gösteriyor. Eğer arkadaşından rica etmişseniz, o zaman problemleri yok saymayı tercih ediyor ve bir şekilde kendi kendine çözümlenmesini bekliyorsunuz demektir.

Bu soru sizin ilişkideki problemlere karşı nasıl yaklaştığınızı gösteriyor. Eğer kendiniz gidip çağırmışsanız, o zaman direkt bir insansınız ve sorunları hemen çözmeyi tercih ediyorsunuz.

Sevgilinizin odasına gittiniz ama orada kimse yok. Gülleri orada bırakmaya karar verdiniz. Pencerenin yanına mı yoksa yatağın üzerine mi bırakırsınız?

Güllerin nereye bırakıldığı sevgilinizi ne kadar çok görmek istediğinizi gösteriyor. Yatağın üzerine bırakmak, onu görmeyi çok istediğinizin göstergesi.

Güllerin nereye bırakıldığı sevgilinizi ne kadar çok görmek istediğinizi gösteriyor. Pencere kenarına bırakmak görüşmeseniz de olur anlamına geliyor.

Gün bitti ve artık yatma zamanı. Sevgiliniz ve siz ayrı odalarda yatıyorsunuz. Sabah uyanma vakti gelince, sevgilinizin odasına gidip bir baktınız. Sevgiliniz hala uyuyor mu yoksa uyanık mı?

Bu soru sevgilinizin kişiliğine nasıl yaklaştığınızı gösteriyor. Eğer onu uyurken buluyorsanız, sevgilinizi olduğu gibi seviyorsunuz.

Bu soru sevgilinizin kişiliğine nasıl yaklaştığınızı gösteriyor. Eğer uyanıkken buluyorsanız, sizin için değişmesini bekliyorsunuz demektir.

Artık kendi evinize dönme zamanı. Kısa yolu mu yoksa uzun yolu mu tercih edersiniz?

Sevgini hak edecek birini bulamamışsın!

Sevgini hak edecek birini bulamamışsın!

Eve dönüş yolu bir insana ne kadar süre aşık kalabileceğinizi gösteriyor. Eğer kısa yolu seçmişseniz genelde aşklarınız çok çabuk bitiyor demektir. Belki henüz ruh eşinizi bulamadınız, belki de ruh eşiniz sandığınız kişilerden derin yaralar aldınız. Umudunuzu kaybetmeyin. Sizin sevginizi hak eden kişi oralarda bir yerde sizi bekliyor olabilir!

Sen gerçek bir aşk insanısın!

Sen gerçek bir aşk insanısın!

Eve dönüş yolu bir insana ne kadar süre aşık kalabileceğinizi gösteriyor. Eğer uzun yolu seçmişseniz, bu ilişkide aşkınızın uzun süre devam edeceğini gösteriyor. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, sevdiğin insanı yarı yolda bırakmayacak birisin. Sen sevdiğin zaman dünya durur, her yerde onun yüzünü görür, her yerde onun sesini duyarsın. Senin gibi aşık herkese nasip olmaz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1940
907
612
215
164
159
109
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

üşengeçliğimden kısa yolu seçiyorum adamların derdine bak

michael-wazowski

mal mıyım ben neden uzun yoldan gideyim?

Pasif Kullanıcı

Yav kendi evime dönerken kısa yolu seçmemin sevdiğim insanla ne alakası olabilir onun evine giderken uzun olandan gittik işte :/