Görüş Bildir
Haberler
Aşk Konusunda Ne Kadar Şanslısın?

Aşk Konusunda Ne Kadar Şanslısın?

Begüm
26.05.2021 - 14:15

Aşkta kazanabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk tanıştığın birinin numarasını kolaylıkla alabiliyor musun?

2. Konuşurken karşındaki kişinin gözlerine bakar mısın?

3. Sevdiğin kişi sana ne kadar sıklıkla hediye alır?

4. O çok hoşlandığın çocukla sonunda buluşacaksın, akşam yemeğini nerede yerdin?

5. Peki senin için aşk nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu ana kadar ki partnerlerin seninle evlenmeye nasıl bakıyordu?

7. İnsanlar seninle ilk tanıştıklarında ne düşünürler?

8. Kendini kiminle daha huzurlu hissediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk kim sen kim...

Evet aşk ile sen hiçbir zaman aynı cümlede yan yana gelemeyecek iki isimsiniz. Aşk sana pek uğramıyor ki senin de pek aşkla işin yok zaten. Sen böyle oldukça mutlusun, kendinle ve sevdiğin şeylerle, kişilerle ilgilenmek sana yetiyor. aşk işlerine biraz külfet, eziyet ve boşa uğraş gibi bakıyorsun. Belki de şu ana kadar karşına tam senlik biri çıkmadığı için böyle düşünüyorsundur. Yine de kabul edelim, keyfin çok ama çok yerinde!

Zaten insanlara içinden geldiği gibi davranmayı seviyorsun, öyle sevgi dolu biri de değilsin. Sadece aşırı değer verdiğin insanlara sevgini gösteriyorsun, gerisi senin için pek de önemli değil. Aşkı bir gün bulman dileği ile...

Aşk pek senlik değil ama sen halinden baya memnunsun!

Eğer aşkta ne kadar şanslı olduğunu derecelendirecek olsaydık seninki kesinlikle %30 ile 50 arasında çıkardı! Çünkü sen öyle pek ille de hayatımda aşk olsun, sevgi olsun demiyorsun sen her şeyi akışa bırakmışsın. Pek yalnızlığı da sevmiyorsun ama ille de olsun diye kasmıyorsun. Bu işler pek de senlik değil zaten. Karşına bir gün uygun biri çıkarsa değerlendireceksin ama bundan önemli şeyler de olduğunu düşünüyorsun: Mesela kendin!

İşte bu yüzden de aşkta şansın pek iyi gitmiyor, daha çok bireysel işlerinde iyisin. Aşkı deniyorsun ama pek de iyi bir yere çıkamıyorsun...

Aşkı seviyorsun ama bazen işler pek de iyi gitmiyor gibi...

Evet sen gerçekten aşık olmayı, birini sevmeyi seviyorsun ama kendini tamamen buna kaptırmamışsın. Okul, kariyer, aile ve arkadaşlık senin için daha önce geliyor. Özellikle sen arkadaşlarını çok seviyorsun, onlarla vakit geçirmeyi ve onları sevmeyi! Aşk tabii ki hayatında var ama dediğimiz gibi önceliğini hiçbir zaman ona vermiyorsun. Bu da aşk konusundaki şansını düşürüyor. Zaman zaman hayatında önem verdiğin şeyler karşındaki insanı kaçırıyor ve aşktaki şansın yaver gitmiyor.

Ama inanıyoruz ki seni olduğun gibi, tam olarak böyle sevecek ve aşık olacak biri gelecek. O karşına çıkacak insanı bekliyorsun, biliyoruz ve bu çok yakın!

Aşk nerde sen ordasın!

Sen kesinlikle ama kesinlikle %100 şanslısın! Senin için aşksız bir hayat asla düşünülemez. Zaman zaman bunu çok abartıyorsun, bazen kendini durduramıyorsun ama bu da senin yapın. Gerçekten her şeye aşk duyuyorsun ve bu seni çok mutlu ediyor. Özellikle hayatına giren insanlar o kadar şanslı ki! Çünkü onlara gerçekten çok fazla değer veriyor ve önemsiyorsun. Gerçekten kıskandık...

Aşk ile yaşıyor, aşk ile seviyor, aşk ile geziyorsun. Bu senin hayat enerjine ve çevrene de yansıyor. Gerçekten yürüyen kocaman bir kalpsin! Aşk dedik mi ilk akla gelen kişi sensin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
60
44
34
21
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miray Durmuş

Aşk kim ben kim amk

Aylin Kayhan

Aşkı seviyorsun ama bazen işler pek de iyi gitmiyor gibi...

tontikke

İşler pek iyi gitmiyor dedi nokta atışı ve doğru tespit için teşekkür ederim