Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatın Bir Film Olsaydı IMDb Puanı Kaç Olurdu?

Aşk Hayatın Bir Film Olsaydı IMDb Puanı Kaç Olurdu?

koleksiyoner
13.09.2019 - 12:00

Herkesin birbirinden farklı ilişkisi var. Peki sizin ilişkiniz bir filme konu olsaydı sizce ne kadar izlenirdi? Söz konusu olan bu film ne kadar puan alırdı dersiniz? Testi çöz ve cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim bakalım.

2. Birde yaşını?

3. İlişkinizi yaşıyor gibi değil izliyor gibi hissettiğiniz oluyor mu?

4. Özel günleri ne sıklıkla kutlarsınız?

5. İlişkinde kendini ne kadar rahat hissediyorsun, ne kadar kendin gibisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ona olan güvenini puanlayacak olsan 5 üzerinden kaç verirdin?

7. Ne sıklıkla tartışırsınız?

8. Konuşmadığınız en uzun süre ne kadardı?

9. Birbirinizin peşinden koşar mısınız?

10. Beraberken ne kadar eğlenceli vakit geçirdiğinize 0'dan 5'e kadar puan var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sizin aşk hayatınız filmlere konu olsa IMDb puanı 9.7 olurdu!

En yüksek puanı sizin ilişkiniz aldı. Sizin aşkınız büyük beğeniyle izlenilecek gibi duruyor. Monotonluktan tamamen sıyrılmış ve tatlı inişli çıkışları olan en tatlı çiftsiniz. Tabi entrikalar olmazsa olmazımızdır. Bu hayatınıza kattığınız yenilikler. Birbirinizi tamamlar şekilde olan zıtlıklar sizi mükemmel kılıyor. Herkesin sevgilisinde olmasını isteyeceği özellikler birbirinizde mevcut.

Bunlar sizi klişelerden tamamen çekip çıkartmış. Siz gerçek birer aşıksınız. Yaşadığınız anın tadını çıkartmayı biliyorsunuz. Arada tartışmalar yaşanıyor olabilir ama bunlarda sizin deşarj olma şekliniz. Sonrasında hemen toparlayabiliyorsunuz. Çünkü gerçekten birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz. Ne istediğinizi ve kriz yönetimi yapmayı çok iyi biliyorsunuz.

Sizin aşk hayatınız filmlere konu olsa IMDb puanı 8.1 olurdu!

Sizin aşkınız herkes tarafından özetlenmiş bir kesitiyle izlense büyük ilgi duyulurdu. Birbirinizde gerçek aşkı bulmuşsunuz. Eğlenceli vakit geçiriyor ve birbirinizi iyi tanıyorsunuz. Bazı yerlerde tıkanıyor olmanızın nedeni, bir tarafın kriz yönetiminin pek iyi olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Sizin aşkınız film olsa bu tarz anlaşmazlıklarda biraz sinir olabilirlerdi. O yüzden ilişkinize objektif yaklaşın ve bazı gereksiz uzattığınız konulara daha kısa zamanda son verebilirsiniz.

Ona güveninizin böyle yüksek olması insanların çok hoşuna gidecektir. Ayrıca en çok beğenilen ikinci şey de eğlenceli ve atraksiyonlu bir aşk hayatınızın olması olabilir. Birbirinizin kıymetini bilmelisiniz. bu devirde böyle yüksek puan alacak aşklar sadece filmlerde var çünkü. Umarız ki sonsuza kadar mutlu olursunuz :)

Sizin aşk hayatınız filmlere konu olsa IMDb puanı 7.1 olurdu!

Sizin aşk hayatınızı izleyenler size biraz kızabilir ve bu yüzden biraz düşük puan verenler aralarından çıkabilirdi. Çünkü birbirinizi anlama kabiliyetinizin biraz daha yüksek olması gerekiyor. Aslında siz birbirinizi anlayabiliyorsunuz ama kriz yönetiminiz kötü. Eğer bir taraf ılımlı olamıyorsa, diğer tarafın daha ılımlı olması gerekiyor. Sizde bazen işler çığrından çıkabiliyor. 

Ama bu puanı almayı hak edecek kadar sıcak bir aşkınız var. Birbirinizle vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Filmde ki baş başa kaldığınız ve içten sohbetler ettiğiniz, birbirinize sevdiğinizi söylediğiniz anlar, birbirinizden ne olursa olsun vazgeçmediğiniz zamanlar bu puanı almaya sizi layık gösteriyor. Ne olursa olsun çabalıyor olmanız ve birbirinizden vazgeçmeyişiniz takdire şayan. Fakat izleyicileri de gıcık edecek olan şu tartışmaları ve bunların uzamasını bir kenara bırakmalısınız işte o zaman harika olacak.

Sizin aşk hayatınız filmlere konu olsa IMBd puanı 5.4 olurdu!

Sizin aşk hayatınız izleyicileri biraz kızdıracak kadar entrikalı. Birbirinizi tanıyor olmanıza rağmen öfkenize ya da gururunuza yenik düşüyor olabilirsiniz. İzleyiciler size sesleniyorlar: '' Hadi toparlanın artık!'' Ama siz aldırış etmiyor gibisiniz. Aslında ne olursa olsun birbirinizden vazgeçmiyorsunuz. Farkındasınız birbirinize ne kadar tutkulu olduğunuzu. Sadece biraz silkelenmeniz gereken konular var.

Bunlar dışında izleyiciyi ekrana kitleyen ne olursa olsun siz bu çatışmaları halledebilecek güçtesiniz.. Fakat bunu yapabilir misiniz? O size kalmış. Sadece fark etmeniz gerek ve iletişimi asla koparmamalısınız. Özellikle yüzyüze bir şeyleri konuşmak size çok iyi geliyor. Daha sürdürülebilir sözler verdiğiniz zaman bu iş olacak. Aşkınızı daha eğlenceli hale getirmeyi, beraber planlar yapmayı ihmal etmeyin. Umarız ki her şey sizin için daha güze olur :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
51
18
16
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

ilşkim olmadığına rağmen eğer olursa böyle yaparım dedim ve sonuç 9,7 :) :)

Mrt Özn

Sizin aşk hayatınız filmlere konu olsa IMDb puanı 9.7 olurdu!

serhat akşahin

Hacım sana talif gülmemiş. Bol entrikalı sanırım ? en iyisi ayrıl :D

shadowless

ilişkim olmamasına rağmen eğer olursa böyle yaparım diye cevapladım ve sonuç 9.7 😁😁😁