Görüş Bildir
Haberler
Aşk Falına Göre 3-9 Nisan Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk Falına Göre 3-9 Nisan Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk hayatın hakkındaki soruları cevaplandırmak mı istiyorsun? Hatta sana yol göstermek için bir işarete ihtiyacın olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman doğru adrese geldin!

Gün içerisinde karşılaştığın belirsizlikleri sonlandırmak, yanıtsız kalan soruları ortadan kaldırmak, seni bekleyen olasılıkları öğrenmek ve bir nebze de olsa merakını giderebilmek için sana yakın gelen kalbi seçmeni istiyoruz.

Hadi fırla!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kalbinin sesini dinleme vakti... Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

💖👇

Selaaaamlar! Nasılsın, iyi misin? Burnumda tütüyorsun diyebilirim. Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Bu süre zarfında kötü haberler aldığını görebiliyorum. Yakın çevrende ya da senin hayatında aldatılma söz konusu gibi görünüyor. Güveninin kırılması ve risk almak istememen muhtemel. İnsanların bu kadar acımasız ve düşüncesiz olması seni öfkelendiriyor. Bu nedenle de aşka küstüğünü söylemem yanlış olmaz. Yine de bu kadar kesin kararlar almaman gerektiğini söylemek isterim. Kapını çalacak olan iyi insanları elinin tersiyle itmeden önce tanımaya çalışman mantıklı olabilir. Seni hak edebilecek birinin hayatına giremeden yitip gitmesi kötü olabilir. İpleri elinden bırakmadan mutluluğu aramak sana iyi gelecektir. Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Selaaaamlaar! Nasılsın, nasıl gidiyor hayat? Çok özlemişim seni, burnumda tütüyordun. Haberleşmeyeli, görüşmeyeli uzun zaman oldu. Bu süre zarfında da yeni birileri hayatına girmiş gibi görünüyor. Bu kişiyle uyumlu olduğunuza eminsin. Eksik parçanı bulunduğunu düşünüyor ve seni tamamladığını hissediyorsun. Bu tür durumlar sürekli yaşanmaz. Sen de bunun farkındasın ve kolay kolay peşini bırakmayacaksın diyebilirim. Şansının döndüğünü rahatlıkla söyleyebilirim. Yine de körlemesine iş yapmanı tavsiye etmem. Biraz daha zaman geçirmeli ve aklındakilerin doğru olduğuna iyice emin olmalısın. Yarı yolda hayal kırıklığına uğramak istemezsin. Temkinli ve uyanık ol, tamam mı? Öpüyorummm seni kocamaan!

💖👇

Selaaamlarrr! Nasıl gidiyor hayat? Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Çok özlemişim buraları! Bu süre zarfında da rahat durmadığını, ciddi bir adım attığını rahatlıkla söyleyebilirim. İçindeki duyguları daha fazla bastıramamışsın ve açıklamışsın gibi görünüyor. Yakın zamanda hislerinin karşılıksız olduğunu öğrenebilirsin. Hayatının darmadağın olacağını ve bir daha asla mutlu olamayacağını düşünebilirsin fakat bir süre sonra yoluna devam edebilecek cesareti kendinde bulacaksın. Boş insanların ve yersiz hayallerin peşinden koşmayı bırakmak için yeterli motivasyon olarak düşün yaşananları. Hayat devam ediyor ve denizde balık çok... Söylediklerimi aklından çıkarma, olur mu? Öpüyorummm seni kocmaaann!

💖👇

Selaaaamlaaar! Hayat nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi? Görüşmeyeli uzun zaman oldu diyebilirim. Özledin mi beni? Yöneltmek istediğin bazı sorularının olduğunu görüyorum. İlişkinizde inişli çıkışlı bir dönem söz konusu gibi duruyor. Ne yapacağın konusunda kafa karışıklıkları yaşıyorsun. Hayatında odaklanman gereken başka konuların da olması canını sıkıyor. Hiçbir şeye yetemediğini ve bu sebeple bunaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak önceliklerini belirlemek ve ilişkinizin neye ihtiyaç duyduğunu çözmek bir başlangıç olabilir. Minik adımlar atarak başlayabilirsin. Karşına çıkan hiçbir sorunun senden kaçabileceği bir yer yok. Hepsinin çözümünü bulabilirsin. Kendine inanman ve yeterli enerjiyi toparlayabilmen yardımcı olacaktır. Kocamaan öpüyorum seniii!

💖👇

Selaaaamlarr! Nasılsın, hayat nasıl gidiyor bakalım? Çok özlemişim seni. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Bazı soruların olduğunu görebiliyorum. Yeni bir ilişkiye hazır olduğunu ve kriterlerine odaklandığın sürece işlerin yolunda olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Hak ettiğin ve düşlediğin ilişkiyi yaşamak için partnerinin nasıl birisi olduğu çok önemli. İlmek ilmek işleyerek, hayatında nasıl birini istediğini çözerek mutlu olabileceğin günlere yaklaşacaksın. Kendinden ve isteklerinden ödün vermemeli, doğru kişiyi bulana kadar savaşmalısın. Mutsuz olacağını düşündüğün biriyle ilişki yürütmeni istemem. Ne demek istediğimi az çok anlamışsındır. Daha fazla kafanı şişirmeyeceğim. Kocamaaan öpüyorum seniii!

💖👇

Selaaamlaaarr! Nasılsın bakalım, hayat nasıl gidiyor? Bayadır görüşememiştik. Beni özlemişsindir diye düşünüyorum. Ben de etrafta olmayı özlemişim. Sana söylecek birkaç şeyim var. İyi dinle beni, tamam mı? Bu hafta içerisinde beklemediğin birinden ilan-ı aşk söz konusu olabilir. Sana olan hislerini uzun zamandır bastırdığını ve artık bu şekilde yaşayamayacağını söyleyebilir. Ne yapacağın ve ne söyleyeceğin konusunda kafa karışıklıkları yaşasan da içten içe biliyor olacaksın. İstemediğin sürece hiçbir ilişkiye başlamamalı ve karşındaki kişiyi üzmemek için kendinden ödün vermemelisin. İpleri elinden bırakmayı düşünme. İstemediğin sürece hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Kocamaaan öpüyorum seni!

💖👇

Selaaaamlaar! Nasılsın bakalım, keyifler yerinde mi? Gözlerin beni arıyor gibi görünüyor. Yeni bir ilişkiye başlamak üzere olduğunu söyleyebilirim ve geleceğin hakkında bazı soru işaretleri söz konusu. Kendini adamaya ve bu ilişkiyi yürütebileceğine dair birtakım kararlar almışsın. Fakat aklını karıştıran, sana ilgi gösteren başka biri daha var. Ne yapacağını, kiminle mutlu olacağını bilemiyorsun. Şansını denemek ve risk almak istediğini görüyorum ancak körlemesine iş yapmamalısın. Kalbinin sesini dinlemeli ve hayattan ne istediğini çözmelisin. Aksi takdirde verdiğin karardan hayatın boyunca pişmanlık duyabilirsin. Üzerindeki baskının yoğun olduğunu biliyorum fakat senden başkası bu durumu sonuçlandıramaz. Öpüyorum seni kocaaamaan!

💖👇

Selaaaamlaarr! Hayat nasıl gidiyor bakalım, iyi misin? Beni özlemiş gibi bir halin var. Gözlerin beni arıyor, haksız mıyım? Kafanda bazı soru işaretleri var ve emin olamadığın bir durumun içerisindesin. İlişkinde manipüle edilmeye başladığını düşünüyorsun. Pek de haksız sayılmazsın. Ayrıca kararlarına saygı duyulmadığını fark etmen de mümkün. Her şey sevgiyle çözülemez. Seni seviyor ve değer veriyor olabilir fakat sana karışmaya ve hayatını kontrol etmeye hakkı yok. Haddini bildirmeli ve nerede durması gerektiğini ona hatırlatmalısın. Aksi takdirde mutsuz ve perişan bir ilişkinin içerisinde olacaksın. Kendin için en iyisini bildiğini kimseye kanıtlamaya ihtiyacın yok. Söylediklerimi unutma, olur mu? Öpüyorum seni kocaamaaan!

💖👇

Selaaaamlaaar! Nasılsın bakalım, keyifler yerinde mi? Özlendiğimi ve gözlerinin beni aradığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ben de geri geldiğim için mutluyum. Laf kalabalığını bir kenara bırakıp sana ve ilişkine gelecek olursak da işlerin tıkırında gittiğini görüyorum. Bu hafta içerisinde birbirinizi daha ileriye taşımak için harekete geçebilirsiniz. İlişkinizin meyvelerini almaya başlamanız mümkün. Daha ileriye ve daha iyisine doğru birbirinizi destekleyeceğinize, sevginin ve saygının katlanarak büyüyeceğine dair olan inancım tam. Herkesin hayalindeki ilişkiyi yaşadığınızı görebiliyorum. Bu şekilde devam edebilmek için gereken sabrı ve toleransı da göz ardı etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Söylediklerimi unutma, tamam mı? Öpüyorummm seni kocamaaan!

💖👇

Selaaaamlaar! Hayat nasıl gidiyor bakalım, keyifler yerinde mi? Görüşmeyeli uzun zaman olmuştu. Özlemişim etrafta laf kalabalığı yapmayı... Sana gelecek olursak da bir süredir hayatında olan biri aklını karıştırmaya başlamış. Karakteri ve davranışları seni etkilemiş diyebilirim. Aranızdaki elektriği daha fazla görmezden gelemiyorsun ve gönlünü kaptırmaya başlamış gibisin. Biraz daha zamana bırakmalı ve aynı duyguları onun da hissettiğinden emin olmalısın. Duygularına hakim olamıyorsan da davranışlarını kontrol altında tutabilirsin. Biliyorum, senin için zor olacak ama bu riske girmek istemezsin. Aranızdaki bağı kopartmak ve dostluğunuzu gözden çıkarmak istemediğini düşünüyorum. Bunları aklında tutarak ilerlemende fayda var. Öpüyorummm seni kocamaaan!

💖👇

Selaaaamlaar! Nasılsın bakalım, hayat nasıl gidiyor? Teşekkürleerr, ben de iyiyim. Sorduğun için sağol, bal peteğim. Yeniden sana dönecek olursak da kendini pek iyi hissetmediğini söyleyebilirim. İyiyim, güzelim diye geçiniyorsun fakat içten içe üzüldüğünü görebiliyorum. Yaşadığın kalp kırıklıklarından sonra yeni bir ilişkiye başlamak zor geliyor. Ancak seni bekleyen maceraları daha fazla erteleyemezsin! Kalbinin dışarısında, kapının önünde bekleyen birileri var. Hazır hissetmediğini ve endişelerin olduğunu anlatabilirsen anlayışla yaklaşacaklarını düşünüyorum. Kafana silah dayayacak halleri yok ya! Ağırdan almak istediğini ve birbirinizi tanımaya vakit ayırmanın mantıklı olabileceğini söyle. Anlaştık mı? Öpüyorummm seni kocamaan!

💖👇

Selaaaamlaar! Nasılsın bakalım, keyifler yerinde mi? Görüşmeyeli oldu baya, değil mi? Beni özlediğini varsayıyorum ve laf kalabalığını bir kenara bırakıp konumuza dönüyorum. Bir olasılığın peşindesin, kendi kendini yiyip bitiriyorsun. İçinde kalacağına yaşayıp bitirmek için harekete geçmek mantıklı geliyor. Bu motivasyonla harekete geçmek büyük risk taşısa da duygularını tanımak için önemli bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Ne istediğini anlamak ve daha sonra pişman olmamak için bu riski almak mantıklı olabilir. Yine de dikkatli adımlar atmak ve işini şansa bırakmamak en iyisi olacaktır. Olmak istemediğin biri gibi davranmak ya da gereksiz insanlara katlanmak zorunda kalmanı istemem. Söylediklerimi bir düşün, olur mu? Öpüyorummm seni kocamaan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
33
23
11
9
5
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın