Görüş Bildir
Haberler
ASDEP Sonuçları Açıklandı mı? 2022 ASDEP Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ASDEP Sonuçları Açıklandı mı? 2022 ASDEP Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ömer ÖNDER
15.02.2022 - 16:28

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Personel alımı ilanının yayınlanmasının ardından başvurular 10-20 Ocak tarihleri arasına alındı. Peki ASDEP personel alımı sonuçları açıklandı mı? ASDEP 2022 sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları aramaları hız kazandı. Geçtiğimiz Ocak ayında tamamlanan başvuruların ardından başvuru yapan vatandaşlar tercihlerin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması sonucunda, alınacak personel sayısının 3 (üç) katı kadar aday sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sıralama sonucunda son sıradaki aday ile aynı KPSS puanına sahip olan adaylar da sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sınav sonucu ilan tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerli olacak.

ASDEP Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

ASDEP Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir tarih bilgisi verilmedi. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin bilgileri Bakanlığın resmi internet sayfasında (www.aile.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda üzerinden görüntüleyebilecek olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın