Görüş Bildir
Haberler
Artık Bu Soru Cevabını Buluyor: Bugün Ne Yemelisin?

Artık Bu Soru Cevabını Buluyor: Bugün Ne Yemelisin?

mignon
01.06.2015 - 15:24 Son Güncelleme: 15.04.2020 - 11:45

Hepimizin çevresinde vardır 'bugün ne yesek?' diye akıllara kurt düşüren biri. Bir anda derin bir sessizlik olur evet acaba ne yesek? İşte işinizi kolaylaştıracak bir test ile karşınızdayız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak mesleğini öğrenelim

2. Peki ya hangisi senin rengin?

3. Yemeğin yanında ne içersin?

4. Yemeğin yanında olmazsa olmaz aperitifin ne ola ki?

5. Yemeğin üstüne hangi tatlıyı yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemeğin üstüne hangisini içersin desek?

7. Türk mutfağı mükemmel ama onun dışında hangi dünya mutfağını tercih edersin?

8. Hangi gumenin yerinde olmak istersin?

9. Peki ya hangi emoji seni anlatıyor?

10. Son olarak yemeğini nerede yersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tavuklu Salata Yemelisin!

Tavuklu Salata Yemelisin!

Sen bu aralar sağlığına ya da kilona dikkat ediyorsun. Yazın gelmesiyle daha hafif tercihler yapmaya başlamışsın. Bu öğlen nefis bol soslu bir tavuklu salata tam sana göre. Eh ne diyelim afiyet olsun (:

Beyti Yemelisin!

Beyti Yemelisin!

Kebapların şahı beyti. İtiraf et bir beyti için şu an kolunu bile kesersin. Şimdi bu beytiyi yemezsen evlat acısı gibi içine oturur vallaha!  O tereyağının sıcacık domates sosunun adanayla birleşimi. O mis gibi tereyağı kokusu şimdiden burnunda tütüyor biliyoruz.

Karnıyarık Pilav Yemelisin!

Karnıyarık Pilav Yemelisin!

Sulu yemeklerin kralı sebzelerin Messi'si patlıcan tabii ki en çok karnıyarığa yakışır! Bu yemek ne yuvalar yıktı sırf karnıyarığı annem gibi yapamıyorsun diye boşanan çift var! Yanındaki tereyağlı pilavın üzerine hafif suyundan dökersin off beee!

Lahmacun Yemelisin!

Lahmacun Yemelisin!

Mideniz 'hele hele anteplim gel yanıma dili datlım' diye bağırmaya başladıysa lahmacun zamanıdır bilin istedik!  Yavaş yavaş açlıktan gözünüz seğirmeye başlamış gelin şöyle bol limonu sıkıp içine maydanozları doldurup dürün bakalım. Antepin hamamları sallanır kulhanlarııı...

Mantı Yemelisin!

Mantı Yemelisin!

Kayserinin biricik incisi mantı bu öğlen tam senlik. Hem doyurucu hem enfes. Bir kere yemeklerin belediye başkanı, yöresel lezzetlerin devlet başkanı, yaban inciri, yalı çapkını... Biliyoruz canının çok çektiğini. Yoğurt, sos, hamur, kıyma, sumak ve nanenin muhteşem birleşimi. Vee işte karşınızda mantı!

Sushi Yemelisin!

Sushi Yemelisin!

Sushiyi görünce gözlerin çekik çekik kalpleniyor. Kalbin güm güm atıyor. Öyle her yiğidin harcı değildir sushi sevmek. Seven çok sever sevmeyen nefret eder. Gelin görümce gibidir ya hep ya hiç yani. Ama kendini california roll'u söyle hafif wasabili soyaya batırırken hayal ettiğini fark ettik bile hadi hadi itiraf et!

Dürüm Yemelisin!

Dürüm Yemelisin!

Adanadan, çiğ köfteden, tavuktan, dönerden her şeyden dürüm yapmayı seven milletiz biz!  Bol acılı dürüm mü Angelina Jolie/Brad Pitt mi desek gözü kapalı dürümü seçersin. Öyle güzel yemektir dürüm, zenginin fakirin, yaşlının gencin yanındadır. Diğer yemekler gibi iyi günü beklemez kara günde de her daim yanındadır.

Ciğer Yemelisin!

Ciğer Yemelisin!

Bu yemek için karısını boşayan var. Hanım çok soğan kokuyorsun dedi ben de ciğeri seçtim diyen var. Dertler derya olmuuuşş diyen midelere birebir yemektir ciğer. Şimdi olsa da yesek dediğini duyar gibiyiz gönüllerin şahı midenin baş tacı ciğeeer!!

Pizza Yemelisin!

Pizza Yemelisin!

Yemeklerin eğlencelisi, her partinin vazgeçilmezi. Yemeklerin en çılgını, çapkını bir göz kırpmasıyla herkesi etrafına toplayan, peyniri sünerken kızları kendine aşık eden pizza! Aklına yattı dimi? Miden pizza pizza diye çığlık atarken aklın acaba mı diyorsa sen boşver mideni dinlemeye devam et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
654
568
477
273
186
177
152
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın