Görüş Bildir
Haberler
Arnavutluk'tan Tarihi Galibiyet | Romanya 0-1 Arnavutluk

Arnavutluk'tan Tarihi Galibiyet | Romanya 0-1 Arnavutluk

EURO 2016 A Grubu son maçında Romanya ile Arnavutluk karşılaştı. Maçı 1-0 kazanan Arnavutluk grubu 3. olarak tamamladı ve en iyi 3. olarak son 16'ya kalma şansını sürdürdü. Öte yandan tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Arnavutluk, ilk galibiyetini almış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Grubu son maçında Romanya'yı 1-0 yenen Arnavutluk tarihi bir galibiyet aldı. Bu sonuçla Romanya, turnuvaya veda ederken, Arnavutluk 'en iyi üçüncüler' arasında kalarak tur atlama şansını sürdürdü.

Stade de Lyon'da oynanan ve kritik mücadelede tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan Arnavutluk'u galibiyete taşıyan isim Sadiku oldu. 43. dakikada fileleri havalandıran Sadiku, Avrupa Şampiyonası'nda Arnavutluk'un ilk golü atan futbolcu olarak da tarihe geçti. 

Bu sonuçla 1 puanda kalan Romanya, dev turnuvaya veda ederken Arnavutluk, bu maçtan aldığı 3 puanla diğer gruplardaki karşılaşmaların sonucuna göre 'en iyi üçüncü takımlar' arasında kalarak son 16 içinde yer alma şansını sürdürdü.

A Grubu'ndaki son puan durumu

A Grubu'ndaki son puan durumu

Ay-yıldızlıların işi biraz daha zora girdi

Ay-yıldızlıların işi biraz daha zora girdi

Bu skor, 'en iyi üçüncü takımlar' içinde kalma şansı bulunan A Milli Takımımızın işini zora soktu. Zira Millilerimizin 3 puandaki Arnavutluk'un üstüne çıkması için Çek Cumhuriyeti'ni 2 farklı yenmesi gerekiyor.

Takipçilerimizin maç tahmini beraberlik üzerineydi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın