Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlık İsteğini Reddeden Öğretmeni Öldürdü

Arkadaşlık İsteğini Reddeden Öğretmeni Öldürdü

Kayseri'de, Tolga Temur arkadaşlık teklifini reddeden rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu'nu tabanca ile vurarak öldürdürdü. Temur cinayetin ardından intihara kalkıştı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Taslak Sokak'ta meydana geldi. 

Rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu, evden çıkışta, kendisini bekleyen Tolga Temur ile karşılaştı. Tolga Temur, daha önce de birçok kez arkadaşlık teklifinde bulunduğu Sarıoğlu'na teklifini yineledi. Sarıoğlu olumsuz yanıt verince Tolga Temur, belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Arife Nur Sarıoğlu, yere yığıldı. Tolga Temur ardından tabancayı başına dayayıp, tetiği çekti.

Hayatını kaybetti

Hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sarıoğlu’nun yaşamını yitirdiği saptandı. Tolga Temur ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Annesi feryat etti

Annesi feryat etti

Acı haber alan Arife Nur Sarıoğlu’nun yakınları olay yerine geldi. Arife Nur Sarıoğlu'nun annesi, 'Kızıma ne oldu? Söyleyin çocuğuma ne oldu' diyerek feryat edip, gözyaşı döktü.

Yapılan incelemenin ardından Arife Nur Sarıoğlu’nun cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

ulan binbir emekle büyütüyorsun saçını süpürge ediyorsun şerefsizin teki gelip acımadan vuruyor. bu nasıl adalet ya bu nasıl vicdan

Kavinsky

Bir tane orospu evladı kaç kişinin yüreğini yaktı. Artık bu orospu çocuklarına idam cezası getirin

V for Valkyr

Haberi okumadın galiba? Katil, intihar etmiş. İdam cezası olsa ne olacak? İntihar edebilen biri ölümden mi korkacak?

Melmir

Allahım sen çocuklarımızı koru yarabbim.. Ülke mayın tarlası gibi. Nerede ne olabileceği belli değil. Ailesine sabırlar diliyorum.