Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınız ile Bedava Eğlencenin Dibine Vurun: Steam'deki Bedava Çok Oyunculu Oyunlar

Arkadaşlarınız ile Bedava Eğlencenin Dibine Vurun: Steam'deki Bedava Çok Oyunculu Oyunlar

Oyun fiyatlarının günümüzde 4 haneli rakamlara ulaşmasıyla birlikte farklı alternatiflere yönelmek isteyen oyun severlere harika bir liste sunuyoruz!

Bu listede tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli dakikalar yaşayacağınız oyunları sıralıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Counter-Strike: Global Offensive

1. Counter-Strike: Global Offensive

Sen olmazsa olur mu hiç? Counter-Strike: Global Offensive, bu listenin temel taşları arasında yerini alıyor. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda zaman zaman eğlenecek, yer yer kızacaksınız. 2012'den beri hayatımızda olan ve uzun yıllar olmaya devam edecek bir oyundan bahsediyoruz.

2. No More Room in Hell

2. No More Room in Hell

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz No More Room in Hell, takım çalışmasının ön planda olduğu zombili bir hayatta kalma oyunu. Steam'in en çok oynanan oyunlar listesine girmiş bir yapım. Gerilimin üst düzeyde olduğu oyunda arkadaşlarınızla koordineli bir şekilde ilerlemeniz oldukça elzem.

3. Team Fortress 2

3. Team Fortress 2

Counter Strike'ı aldık, seni de almazsak olmazdı. Ve yine Valve, yine bir başyapıt. Senelerdir dolu olan server'lar ve bıkmadan oynayan oyuncular. Team Fortress 2, bu listenin en gözde yapımı olma potansiyelinde bir oyun.

4. Paladins

4. Paladins

Paladins, tamamen ücretsiz olan ve 25 milyona yakın kullanıcısıyla en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Farklı karakterleri ve yeteneklerini kullanarak takım tabanlı bir oynanış benimsiyor. Sürekli güncellenen içerikleriyle de harika bir FPS oyunu olmayı başarıyor.

5. Brawlhalla

5. Brawlhalla

Son dönemlerin ses getiren yapımlardan birisi olan Brawlhalla, aksiyonu platform temasıyla birleştiriyor. Steam dışında da neredeyse her platformda yer alan oyunun aynı zamanda mobil tarafında da sevildiğini belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Worm.is: The Game

6. Worm.is: The Game

Mobil oyuncuların senelerdir bildiği ve oynadığı Snake.io benzeri bu yapım, küçük bir solucan olarak başladığınız ve diğerlerini yiyerek zirveye yerleşmeye çalıştığınız bir oyunWorm.is: The Game, tamamen ücretsiz yapısıyla ön plana çıkıyor ve arkadaşlarınız ile keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayabiliyor.

7. Dota 2

7. Dota 2

Pek konuşmaya gerek yok, zira görüyorsunuz. Dota 2, senelerdir zirvede yer almayı başaran bir oyun. MOBA severlerin mutlaka denemesi gereken ve zengin içerikleriyle kendini ön planda tutmayı becerebilen bir yapım.

8. Unturned

8. Unturned

Minecraft'tan hallice grafikleriyle karşımıza çıkan Unturned, arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz tamamen ücretsiz bir yapım. Zombilerin istila ettiği dünyada hayatta kalmaya çalışacaksınız!

9. Apex Legends

9. Apex Legends

Hızlı oyun temposuyla gönüllerde taht kuran Apex Legends, oynaması tamamen ücretsiz ve aksiyonuyla ekrana kilitleyen bir yapım. Respawn Entertainment imzalı bu oyunda, farklı yeteneklere sahip karakterleri seçebiliyor ve temposu yüksek maçlarda birinci gelmeye çalışıyorsunuz. Şu an için en iyi Battle Royale oyunları arasında yer alıyor.

10. MultiVersus

10. MultiVersus

2022 yaz aylarımızı şenlendiren MultiVersus, ikonik Warner Bors karakterlerini kullanarak rakipleriniz alt etmeniz gereken bir dövüş oyunu. İçerisinde Superman, Batman, Shaggy ve Harley Quinn gibi sevilen karakterler yer alıyor.

İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
5
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın