Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Gencin Ömür Boyu Hapsi İstendi: 'Zorla Mermi Yutturup, Cinsel Tacizde Bulundu'

etiket Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Gencin Ömür Boyu Hapsi İstendi: 'Zorla Mermi Yutturup, Cinsel Tacizde Bulundu'

ozcanmine
23.07.2019 - 16:24

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, kendisini 4 gün boyunca zorla alıkoyduğu ve cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Alican T.'yi öldüren 17 yaşındaki Emirhan P. için, 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi. Açılan davada ifade veren Emirhan P., Alican T.'nin kendisine zorla mermi yutturduğunu belirtti. 

Emirhan P., önümüzdeki günlerde Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4 gün boyunca zorla evde tuttu, cinsel istismarda bulundu.

4 gün boyunca zorla evde tuttu, cinsel istismarda bulundu.

Ocak ayında gerçekleşen olayda, Alican T., Emirhan P. birkaç kız arkadaşını Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan evinde misafir etti. Evde uyuşturucu kullanan gençlerden Emirhan P., ilerleyen saatlerde kız arkadaşlarını arabayla eve bırakmak istedi. Duruma öfkelenen Alican T. ise, kızları evden gönderdi fakat Emirhan P.'nin evden çıkmasına izin vermedi.

İddiaya göre, Alican T., 4 gün boyunca zorla evde tuttuğu Emirhan P.'ye cinsel istismarda ve fiziksel şiddette bulundu. Zorla evde tutulan Emirhan P., eline geçirdiği bıçak ile Alican T.'yi 3 farklı yerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra da Alican T.'nin aracını alarak olay yerinden uzaklaştı.

"Dört gün boyunca zorla tuttu, odaları kilitledi"

"Dört gün boyunca zorla tuttu, odaları kilitledi"

DHA'nın aktardığına göre, Emirhan P., Alican T.'nin kendisini silahla tehdit ettiğini ve mermi yutturduğunu söyledi. Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma kapsamında hazırladığı iddianame Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. 

Emirhan P., soruşturma kapsamında verdiği ifadede, “Alican ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık. Evine kız arkadaşlarla gittik ve uyuşturucu kullandık. Daha sonra kız arkadaşları arabayla götürmek istedim. Alican engel olup, beni tekrar eve soktu. Kapıyı üzerime kilitleyip, bir saat sonra geldi. Dört gün boyunca zorla tuttu. Odaları kilitledi. Beni çok defa darp etti. Silah tehdidiyle mermi yutturup, cinsel tacizde bulundu. Olay günü, sopayla beni darp ettiği sırada masada bulunan bıçağı fark edip aldım. Rastgele salladım. Ardından Alican’ın aracıyla evden uzaklaştım. Hastaneye gittim. Hastanede yapılan kontrolde zorla yutturulduğum mermi ortaya çıktı. Bana neden bunları yaptığını bilmiyorum” dedi.

'Kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası talep edildi.

'Kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası talep edildi.

Hastane raporlarına göre vücudunda mermi olduğu doğrulanan tutuklu sanık Emirhan P. için, 'kasten adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası talep edildi.

Emirhan P., önümüzdeki günlerde Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
408
137
81
60
13
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
budabuda

anlamadım ben. biri beni 4 gün alıkoyacak, cinsel istirmarda bulunacak, mermi yutturacak, tehtit edecek.. ben kaçmak için 4 günün sonunda bir tane bıçak bulu... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Evde zorla tutan mahkemeye çıksa beraat ederdi.

Emine Sude Colayır

Abi kendini koruma amacıyla bile birisine bıçak saplarsan müebbet alıyorsun ne yapsın orada hiç bir şey yapmayıp sonu taa tecavüze kadar mı gitsin?