Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşımın Aşkısın! Yakın Arkadaşlarının Eski Sevgilileriyle Yaşadıkları Aşkla Gündeme Bomba Gibi Düşen Ünlü İsimler

etiket Arkadaşımın Aşkısın! Yakın Arkadaşlarının Eski Sevgilileriyle Yaşadıkları Aşkla Gündeme Bomba Gibi Düşen Ünlü İsimler

Serngl
14.10.2019 - 13:51

Eliz Sakuçoğlu'nun Merve Boluğur'a, 'Dostluk nedir bilmeyenlere en güzel cevabımsın' demesi ve ardından yaşananlar biraz trajik olmuş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahu Yağtu

1. Ahu Yağtu

Hatırlarsanız Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı uzun yıllar süren bir birliktelik yaşamıştı. Özge Ulusoy'la Hacı Sabancı'nın ayrılığının ardından Özge Ulusoy'un yakın arkadaşı Ahu Yağtu ile Hacı Sabancı'nın, bir gece kulübünde samimi şekilde eğlenip öpüştükleri ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmelerin üzerine ise Özge Ulusoy konuyla ilgili, ''Haberi görünce şok geçirdim! Araştırdım, sordum. Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim.Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı'ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. Onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm.'' açıklamasını yapmıştı.

Ahu Yağtu'nun içinde bulunduğu diğer bir aşk üçgeni ise Cem Yılmaz ve Cansu Dere birlikteliğiydi.

Ahu Yağtu'nun içinde bulunduğu diğer bir aşk üçgeni ise Cem Yılmaz ve Cansu Dere birlikteliğiydi.

Biliyorsunuz ki Cem Yılmaz ve Cansu Dere, 7 yıl süren bir birliktelik yaşamıştı. Bu birlikteliğin ardından Cem Yılmaz, Cansu Dere'nin arkadaşı Ahu Yağtu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Daha sonra evlenen Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz'ın evlilikleri de uzun sürmemişti.

2. Önder Fırat

2. Önder Fırat

Mehmet Ali Erbil'in 2005 yılında evlendiği ve 5 yıl evli kaldığı eşi Tuğba Çoşkun, evliliğinin bitmesinin ardından ünlü komedyenin yakın arkadaşı Önder Fırat ile aşk yaşamıştı. Uzun yıllar birlikte olan çift, ardından ayrılık kararı almıştı.

3. Arda Turan

3. Arda Turan

Diğer bir arkadaşımın aşkısın durumu ise Arda Turan ve Sinem Kobal arasında yaşanmıştı. Mustafa Sirmen ile Sinem Kobal uzun yıllar süren bir beraberlik yaşamıştı. İkilinin ayrılmasının ardından Sinem Kobal'ın, Sirmen'in yakın dostu Arda Turan ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Mustafa Sirmen ise bu yaşananların üzerine, 'Arda Turan'ın kendisi için bittiğini' söylemişti.

4. Mehmet Dinçerler

4. Mehmet Dinçerler

Hande Erçel, Ekin Mert Daymaz ile yaklaşık iki yıl süren bir birliktelik yaşamıştı. Hande Erçel, Ekin Mert Daymaz ile ayrılığının ardından Daymaz'ın yakın arkadaşı iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şu an ise bildiğiniz üzere Murat Dalkılıç ile güzel giden bir birlikteliği var Erçel'in.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ece Erken

5. Ece Erken

Magazin gündemine bomba gibi düşen bir birliktelik de Akın Altan ve Ece Erken birlikteliğiydi. Çünkü Akın Altan, Ece Erken'den önce şarkıcı Bengü ile birlikteydi. Bengü ile Ece Erken'in de bir dönem yakın arkadaş olduğu biliniyordu.

6. Alper Potuk

6. Alper Potuk

Oyuncu Tuvana Türkay bir dönem futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikteydi. Tuvana Türkay ardından Alper Potuk ile birliktelik yaşamaya başlayınca, yakın arkadaş olan Sercan Yıldırım ile Alper Potuk'un arası bozulmuştu.

7. Merve Boluğur

7. Merve Boluğur

Merve Boluğur ile Eliz Sakuçoğlu'nun bir zamanlar yakın arkadaş olduklarını hatırlıyorsunuzdur. Bu arkadaşlığın bozulmasına neden olan isim ise Hakan Sabancı'ydı. Hakan Sabancı ile Eliz Sakuçoğlu bir dönem aşk yaşamıştı, belki biliyorsunuzdur. Ardından Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrılan Hakan Sabancı, Bodrum'da Merve Boluğur ile samimi bir şekilde görüntülenmişti. Bu olayın ardından arası açılan iki arkadaş, Instagram'da birbirlerini takipten çıkarmıştı.

8. Gamze Karaman

8. Gamze Karaman

Şu an Mustafa Ceceli ile evli olan Selin İmer ile arkadaşı Gamze Karaman'ın arasının bozulmasına neden olan isim ise Nedim Keçeli'ydi. Selin İmer ile Nedim Keçeli bir dönem aşk yaşamıştı. Keçeli ardından İmer'in yakın arkadaşı Gamze Karaman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Tabii bu durum Selin İmer'i çileden çıkarmış, iki ismin dostluğu da böylece bitmişti...

9. Hadise

9. Hadise

Hadise de 'arkadaşımın aşkısın' durumu yaşayan ünlülerden. Belki hatırlarsınız, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun, Hadise'nin de yaşam koçuydu bir dönem. İkilinin arası öylesine iyiydi ki, aralarından su sızmıyordu. Ancak bu dostluğun bitmesine neden olan isim ise Şeyda Coşkun'un eski sevgilisi Ozan Çelik'ti. Hadise, Şeyda Coşkun'un eski sevgilisi Ozan Çelik ile aşk yaşamaya başlayınca Coşkun, Hadise'yi defterden silmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
74
39
13
11
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erhan Armada Ozsoy

Ahu Yağtu dan arkadaş olmaz Yılan gibimıiş valla

realscofield1212

ahu yağtu dur bir turda ben atayım yapıyor demek ki dhsds

seda özgül

ahu hanım ne yapıyorsunuz

Erhan Armada Ozsoy

takılıyor abla özellikle en yakın kıskançlıklara :)