Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Grubunun Annesi Olan Kişiler Hakkında Bilmeniz Gereken 16 Şey

Arkadaş Grubunun Annesi Olan Kişiler Hakkında Bilmeniz Gereken 16 Şey

diazepam
15.03.2016 - 15:17

Arkadaş grubunun annesi olmanız için ne kadın olmaya ne de yaşınızın diğerlerinden büyük olmasına gerek yok. Arkadaş grubu anneliği tüm bunlardan bağımsız, içten gelen bir duygudur ve bize kişinin yaşam tarzına, kişiliğine, karakterine ilişkin çok net bilgiler verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaş grubunun annesi iki eli kanda da olsa her buluşmaya iştirak etmeye özen gösterir, kimi zaman kısa süreliğine kalır ama mutlaka gelir.

2. Ve tabii ki bu buluşmalara en erken gelen yine bu arkadaşımızdır.

3. Buluşmaların çoğunu organize eden, herkesin fikrinini alıp plan oluşturan, oturma düzenine kadar ilgilenen kişi yine bu arkadaştır.

4. Bu yönüyle bu kişinin son derece planlı, programlı biri olduğunu söylemek mümkün, işini asla şansa ve son güne bırakmaz.

5. Buluşmalarda kimin ne kadar içtiğini, kimin durması gerektiğini, kimin hiç içmemesi gerektiğini tek tek bilen bu kişidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yani bu arkadaşların detaycı, gözlemci, iyi bir takipçi olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz.

7. Gecenin sonunda dağılanları toplamak, hesabı denkleştirmek, eve bırakılacakları eşleştirmek, vb. görevleri gönüllü olarak kendisi bizzat üstlenir.

8. Sorumluluk sahibi biri olduğunu söyleyeceğimizi anladınız sanırım, vazifelerinin bilincinde, sorumluluk sahibi, aldığı işi hakkıyla yerine getiren kişileridir bunlar.

9. Grup içerisinde dönen her şeyden haberdardır, ondan gizli hiçbir iş dönemez, kim kiminle sevgili oldu, kim evleniyor, kimin doğum günü yaklaşıyor hepsini bilir.

10. Kısacası kontrollü olmayı seven, hayatının dizginlerini elinde bulunduran insanlardır, eğer ipin ucunu kaçırırlarsa dağılacaklarından korkarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Grubun muhalifi olarak da görülmeleri olasıdır, çünkü daima mantıklarını konuştururlar yapılmak istenen şeyin, gidilmek istenen mekanın olumlu ve olumsuz yönlerini en iyi o değerlendirir.

12. Çünkü analitik bir yapısı vardır, farklı bir bakış açısına sahiptir ve sizin ilk bakışta göremediğiniz şeyleri bir çırpıda görme konusunda usta olurlar.

13. Kendileri resmen bir sürü çobanı gibidir, tuğlaların arasındaki harç gibidir, grubu bir arada tutar, birbirleriyle iletişimde kalmalarını sağlar.

14. Yani zamanını kullanmasını iyi bilirler, önceliklerinin farkındadırlar, hayatlarını bir dengeye oturtmasını başarmış kişilerdir.

15. Grup içinde yaşanan gerginlikleri gidermek, ortamın gazını almak, küsleri barıştırmak, vs. bu arkadaşların uzmanlık alanına girer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yani tam bir arabulucudur kendileri, stresi, gerilimi, kavgayı sevmeyen sükunet, huzur ve barış bağımlısı olurlar.

İşin özü arkadaş grubunun annesi deyip geçmeyin, onlar küçük arkadaş grupları içerisinde hayatın provasını yapan, ders veren başarılı insanlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
25
20
19
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bütün işlerini üzerine yıktığınız, değeri kullanabildiğiniz kadar olan,ezik, vasati arkadaş, bir de utanmadan açık kapı bırakılan acil çıkış kapısı :)))

mekanikdesign

arkadaş diyor arkasından giydiriyorsun, yakışmadı.

Ylaria

bna dio.s.s.s.s