Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Çevren Aslında Seni Nasıl Biri Olarak Görüyor?

etiket Arkadaş Çevren Aslında Seni Nasıl Biri Olarak Görüyor?

Yung Boş Ada
03.07.2018 - 13:08 Son Güncelleme: 27.07.2018 - 13:05

İnsanın ailesinin bile yapmayacağı bir kıyak yapalım mı sana? Sen o arkadaşlarını seviyorsun ama acaba onlar seni seviyor mu, seni ne olarak görüyorlar öğrenmenin bir yolu var. Bize arkadaşlarını söyle, seni ne olarak gördüklerini söyleyelim.

1. Arkadaşların seni hangi durumda ararlar?

2. Arkadaşların seni hangi cümleyle tanımlar?

3. Buluşma yeri belirlenirken senin payın nedir?

4. En son ne zaman sensiz buluşma yapıldı?

4. En son ne zaman sensiz buluşma yapıldı?

5. Şans oyunlarında büyük ikramiye arkadaşına çıksa sana ne alır?

6. İhtiyaç anında "koşun!" desen kaç kişi gelir?

6. İhtiyaç anında "koşun!" desen kaç kişi gelir?

7. Sosyal çevreni nasıl tanımlarsın?

8. Arkadaşların seninle neden küserler?

8. Arkadaşların seninle neden küserler?

Arkadaşlarına göre ayaklı darphanesin!

Arkadaşlarına göre ayaklı darphanesin!

Aman diyelim arkadaşlarına dikkat et, onların gözü paranda. Ha cebinde belki sadece 50 TL var, belki o da yok onu bilemem . Ama cebinde para olunca sana Buckingham Dükü efendime söyleyeyim İrlanda Prensesi gibi davranıp para yokken arayıp sormamalarının bir nedeni olmalı. Yere cebinden para düşürüp test ederek, gerçek arkadaşlarını anlamanın vakti gelmiş.

Arkadaşlarına göre, sevgilin olunca değişiyorsun!

Arkadaşlarına göre, sevgilin olunca değişiyorsun!

Sana sevme demiyorlar, senin mutluluğundan da mutlular ama kendini çok kaptırıp onları unutuyorsun ya buna bozuluyorlar. Arkadaş çevren aslında iyi insanlardan oluşuyor seninle vakit geçirmeyi de özlemişler. Bir yerden sonra kabullenmişler sevgilini de senin yeni halini de. Sen de onları ihmal etme lütfen.

Sosyal çevrene göre, sensiz ortam olmaz!

Sosyal çevrene göre, sensiz ortam olmaz!

Aaa 'O' geliyorsa ben de geliyorum dedikleri arkadaş sensin!  Senin zevkine, ileri görüşlülüğüne, onları dinlemene ve çözüm öneriyor olmana bayılıyorlar. Senin olduğun yerde eğlencenin olduğundan herkes emin. Seni bu kadar çok sevmeleri de boşa değil, arkadaşlığın hakkını veriyorsun. Keşke senin gibi bir arkadaşımız olsa.

Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın!

Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın!

Sence de arkadaş grubunla aranda görüş ayrılıkları yok mu? Doğru düzgün bir şey yaptığınız da yok. Ölüyorum koşun desen; önce elindeki işi bitirip sonra normal otobüs tarifesiyle hatta oturabileceği otobüsü bekleyip yanına gelecek kadar rahat insanlar var o grupta. Dur dur ani hareket etme, sakin ol, hatayı kendinde ara. Sende hata yoksa başka ortamlara akmanın zamanı.

Arkadaşlarına göre, süper kahraman gibisin!

Arkadaşlarına göre, süper kahraman gibisin!

Arkadaşların senden bahsederken 'o çözer ya, onun kesin tanıdığı biri vardır, bir de ona soralım' diye seni övmeden cümle kuramaz olmuş. Sen de maşallah hem ortamı canlandırıyorsun, hem düşeni tutup kaldırıyorsun. Arkadaşlığın kitabı yazılacak olsa ön sözde 8 sayfa seni anlatmak gerekir. Çevren 'iyi ki onu tanımışım' diye düşünen insanlarla dolu. Ne mutlu sana, ne mutlu arkadaşlarına.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
733
481
282
109
89
85
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın

Berk Karadağ

Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın! Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın! Sence de arkadaş grubunla aranda görüş ayrılıkları yok mu? Doğru düzgün bir... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Arkadaşlarına göre, onlardan farklısın! Sence de arkadaş grubunla aranda görüş ayrılıkları yok mu? Doğru düzgün bir şey yaptığınız da yok. Ölüyorum koşun des... Devamını Gör