Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

GNS
26.11.2021 - 23:07

Arka Sokaklar dizisinde komiser Hüsnü'nün oğlu Tekin karakteriyle tanınan Onur Bay'ın yeni projesi belli oldu. 10 yaşından beri Arka Sokaklar dizisiyle tanınan ve 15 yıl boyunca aynı projede yer alan 25 yaşındaki oyuncu Onur Bay yeni sezon için Son Yaz dizisiyle anlaşmıştı. Anlaştığı dizinin reyting kurbanı olması sonrası genç oyuncu başka bir projeyle anlaştı. Peki Onur Bay'ın yeni dizisi ne olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Tekin karakteriyle tanınan ve çocukluğundan beri televizyonda yer alan Onur Bay yeni bir projeyle geliyor. Arka Sokaklar'dan ayrılması üstüne başka bir diziyle anlaşan fakat reytingler dolayısıyla hüsrana uğrayan Onur Bay, adından çok söz ettirecek bir iş ile anlaştı.

Tekin Çoban'dan Çok Daha Fazlasıyım

Tekin Çoban'dan Çok Daha Fazlasıyım

15 yıl boyunca oynadığı 'Arka Sokaklar' dizisinde oynadığı karakterle bütünleştiği belirten Onur Bay, içindeki oynama isteğinin 'Tekin Çoban' karakterinden çok daha fazlası olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, 'Adım attıktan sonra kendime, 'Bundan başka bir iş asla düşünmüyorum ve yapmayacağım' dedim. Oyunculuk, benim hayatım. Kendimi keşfettiğim, hislerimi ifade edebildiğim çok uzun bir yol. Hayatta en çok arzuladığım şey, bunu doya doya yapmaya devam etmek. Hedeflerime gelirsek... Hayatımın merkezinde olan ve beni mutlu eden şey için 'arada bir yerlerde' kalmayı kabullenemem' sözlerini kullandı.

Onur Bay Kaçış Dizisi Kadrosunda

Onur Bay Kaçış Dizisi Kadrosunda

Onur Bay’ın yeni sezonda yeni bir dizide daha yer alacağı ortaya çıktı. Oyuncu, Kaçış isimli Disney Plus dizisi için anlaşma yaptı.

Çekimleri Gaziantep’te 26 Kasım’da başlayacak olan dizinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. Onur Bay da dizide etkili bir kadro ile bir arada olarak yeteneklerini sergileyecek.

Savaş muhabiri iki karakterin hayatına yönelik bir hikayesi bulunan dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak planlandı.

Engin Akyürek’in yanı sıra başrolde İrem Helvacıoğlu da yer alıyor. İki ünlü ismin hikayede nasıl bir uyum sağlayacakları da şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın