Görüş Bildir
Haberler
Araba Alırken Neden Taşıt Kredisine Başvurmanız Gerektiğinin 10 Cevabı

Araba Alırken Neden Taşıt Kredisine Başvurmanız Gerektiğinin 10 Cevabı

Berk Boztaş
23.04.2023 - 18:02

Bütçeni doğru yöneterek sen de araba sahibi olabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düzenli Ödemeler!

Taşıt kredisi ile araba satın alarak ödemeni aylara yayabilirsin. Böylelikle bütçeni doğru bir şekilde yönlendirirken, uygun ödeme seçenekleri ile araba sahibi olmanın tadını çıkarabilirsin.

2. Cazip Fırsatlar!

Araba almak isterken düşüncelere boğuluyorsan, taşıt kredisi ile her şeyin aslında çok kolay olduğunu görebilirsin. Bankalar tarafından sunulan muazzam fırsatlarla birlikte hayalindeki otomobile ulaşabilirsin.

3. Saniyeler Sürüyor!

Taşıt kredisi ile araba sahibi olmak istiyorsan, bu işlemin yalnızca saniyeler sürdüğünü unutma! Bankalar tarafından bu kredi türünde dönüşler oldukça hızlı bir seviyede.

4. Kaskoyu Yaptır, İndirimi Kap!

Taşıt kredisini aldıktan sonra şayet kaskonu bankada yaptırırsan, oldukça tatlı bir faiz indirimi ile karşılaşacaksın. Kazan kazan sistemi hiç bu kadar kulağa hoş gelmiş miydi?

5. Yüksek Vade Süresi!

Taşıt kredisinin en iyi yönlerinden birisi de vade süresinin bir hayli yüksek olması. Belirttiğimiz bu nokta ile hayalindeki sıfır arabaya çok daha fazla yaklaşabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bütçe Dostu!

Ekonomine zarar gelmeden araba sahibi olmak istiyorsan, aradığın şey tam olarak taşıt kredisi olabilir. Sözünü ettiğimiz kredi sistemi ile birlikte aylık belirli ödemeler yaparak kafanı rahatlatabilirsin.

7. İkinci El Fırsatı!

Pek çok banka, ikinci el arabalar için fırsatlar sunuyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, sahip olmak istediğin arabanın kaç yaşında olduğu. Bütün şartları karşılıyorsan, gerisi oldukça büyük bir teferruat.

8. Bankalarla Özel Anlaşma!

Çalıştığın banka ile taşıt kredisi konusunu enine boyuna konuşabilirsin. Şayet araba satıcıları ile yapılan özel bir anlaşma var ise sen de bundan faydalanabilirsin. Bu da aracı daha uygun bir fiyata alabilmen demek!

9. Geniş Kredi Olanakları!

Taşıt kredisinin en çok bilinen formüllerinden biri, 400.000 TL'ye kadar olan araçlarda maksimum %70'e varan kredi imkanı olması. 400.000 bin ila 800.000 TL arasında olan araçlarda ise %50'ye kadar kredi verilebiliyor.

10. Vade İmkanları!

Bütçen etrafında uygun bir plan tasarlayıp taşıt kredisi kullanırsan 48 aya varan vade imkanından faydalanabilirsin. Krediyi daha fazla süreye yayman, elini de cebini de bir hayli rahatlatacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın