Görüş Bildir
Haberler
Apple Yeni iPad Air’i Bu Yıl Tanıtmayabilir

Apple Yeni iPad Air’i Bu Yıl Tanıtmayabilir

Onedio Medya
17.08.2015 - 12:35

Apple ürünlerine dair iddia ve dedikodularının teknoloji dünyasının en çok konuşulan konuları arasında yer aldığı su götürmez bir gerçek. Gözler şu anda önümüzdeki ay tanıtılması beklenen yeni iPhone’ların üstünde olsa da, iPad’lere ilişkin haberler de gündeme geliyor. Çin’deki üretim kaynaklarından edinildiği iddia edilen bilgilere göre, Apple 2015’te iPad Air serisine bir ekleme yapmayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

iPad mini serisini yenileyeceği söylenen şirketin “iPad Pro” olarak anılan daha büyük bir modeli görücüye çıkaracağı da söylentiler arasında yer alıyor.  Apple, iPad Air ve iPad mini’nin son versiyonlarını geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtmış ve birlikte piyasaya sürmüştü. iPad mini 3, komple yeni bir cihazdan ziyade iyileştirilmiş bir ürün izlenimi vermişti. 

iPad Air 2 ise selefine kıyasla daha ciddi ölçüde geliştirilmiş, inceltilmiş kasası genişleyen boyutuyla oldukça yeni bir cihaz imajı çizmişti. iPad Air 2’nin şu an için yenilenmeye fazla ihtiyaç duymaması nedeniyle Apple’ın iPad Pro’ya yol açma kararı almış olabileceği belirtiliyor.

Teknoblog

Kaynak: http://www.teknoblog.com/apple-yeni-i...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0