Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch ile Kullanılabilecek 17 Uygulama

Apple Watch ile Kullanılabilecek 17 Uygulama

selim aşkenazi
11.03.2015 - 01:07 Son Güncelleme: 16.03.2015 - 18:31

10 Nisan’dan itibaren ön siparişine başlanacak Apple Watch için nefesler tutulmuş durumda. Bu kadar ses getiren bir cihazda, haliyle hangi uygulamaların kullanılabileceği de merak konusu. Bu merakınızı gidermek üzere, uygulamalara dair bir liste hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pipes

2. Places Around

Bu uygulama ile kullanıcılar civarlarındaki restoran, ATMbenzin istasyonu ya da park yerlerini bulabiliyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden önceden belirlenmiş servislerden yararlanabildiği gibi Apple Watch’a konuşarak aratma işlemini gerçekleştirebilir.

iTunesPlaces Around Uygulaması

3. TL;DR

Email’lerinizi görüntülemenin hızlı bir yolunu arıyorsanız, bu uygulama tam size göre. Gelen mail’ler kart olarak görüntüleniyor, böylece çabuk bir şekilde mail’leri taratabiliyor ve sohbet akışını görüntüleyebiliyorsunuz.

4. Todoist

Todoist bir yapılacaklar listesi uygulaması. Yapılacak görevlerden birine basarak, o görev ile ilgili detaylı bilgilere erişim

sağlayabiliyorsunuz. iPhone’a gelen bildirimleri/görevleri, bu uygulama aracılığıyla Apple Watch üzerinden de görüntüleyebileceksiniz.

5. Dart

Dart, tek bir dokunuşla mail’lere önceden hazırlanmış cevap gönderebilen bir uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. MileWiz

Araba ile kat edilen mesafeyi (mil üzerinden) hesaplayan bir uygulama. Özellikle iş seyahatlerinde, araba ile kat edilen mesafeyi bilmek; paradan tasarruf etmenize olanak sağlayabilir. Bu açından son derece kullanışlı bir uygulama diyebiliriz.

7. Notation

Notation, ses dosyasını partisyona ve gitar notasına çevirmek için kullanılan bir uygulama. Müzisyenlerin bir hayli işine

yarayacağını söyleyebiliriz.

Diğer kullanılabilecek 10 uygulamayada buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın