Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch’a Özel Stant Forté

Apple Watch’a Özel Stant Forté

Onedio Medya
15.10.2015 - 11:49

Twelve South‘un geliştirdiği stant Forté ile Apple Watch’u kolunuza takmadığınız zamanlarda hem dikey hem de baş ucu modunda kullanmaya olanak tanıyor. Apple Watch’un MagSafe şarjıyla kullanılan bu şık ayak, krom ve deri malzemeden üretilmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurt dışında Apple Store’larda satışa sunulan Forté, akıllı saatin manyetik şarj ünitesi ile kullanılıyor. Şarj kablosu Forté’nin ayağının arkasında kaldığı için ortalıkta kablo görünmüyor. Apple Watch’un estetiğine uyum gösterecek derecede şık ve göz alıcı görünen stant, aslında oldukça sade şekilde tasarlanmış.

Çoğu kullanıcının akıllı saati yataklarının baş ucundaki komodin üzerinde şarj edeceklerini düşünen Twelve South, bu sebeple Forté’nin ayağına 40 derecelik bir eğim vermiş. Bu şekilde ekranın, yatakta yatan kullanıcı tarafından rahatça görülebileceğini ifade ediyor. Üstelik saat, baş ucu modundayken; yani yatay pozisyondayken yerleştirilebiliyor. Forté’nin silikon tabanı, üzerinde durduğu mobilyayı çizmemesini sağlıyor. 351 gram ağırlığa sahip ürünün yurt dışı fiyatı 59,99 dolar.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0