Görüş Bildir
Haberler
Apple, Tarihi Açıkladı! Lightning'ten USB Type-C'ye Dönüş

Apple, Tarihi Açıkladı! Lightning'ten USB Type-C'ye Dönüş

Bahadır
26.10.2022 - 16:46

Avrupa Birliği, geçtiğimiz günlerde elektronik ürünlerde bulunan şarj girişlerinin USB Type-C'ye dönüştürülmesini zorunlu hale getiren maddeyi onaylamıştı. Apple'ın yöneticilerinden Greg Joswiak, uygulamanın Apple tarafında ne zaman yürürlüğe gireceğini açıkladı. İşte detaylar.

Kaynak: https://www.theverge.com/2022/10/26/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Devir Kapanıyor: Son Tarih 2024 Sonbahar

Bir Devir Kapanıyor: Son Tarih 2024 Sonbahar

The Wall Street Journal tarafından düzenlenen organizasyona katılan Apple'ın pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Greg Joswiak, kurallara uymaktan başka seçeneklerinin olmadığını ifade etti. Yasaya göre 2024'ün sonbaharında tüm şarj girişlerinin USB-C'ye döndürülmesi zorunlu olduğunu aktardı. Yapılan açıklama dikkate alındığında ise Apple'ın iPhone 16'larda USB Type-C kullanması bekleniyor. Henüz kesinleşen bir şey olmasa da iddialara göre USB Type-C'yi iPhone 15 modellerinde de görebilme ihtimali bulunuyor.

"Daha Fazla Elektronik Atık Olacak"

"Daha Fazla Elektronik Atık Olacak"

Apple, yasal olarak USB Type-C'ye geçmekten memnun olmadığını dile getirdi. Apple'ın yetkili ismi, halihazırda kabloların çıkarılabilir bir biçimde olduğunu ve böylelikle aynı kablonun birden fazla üründe kullanılabileceği ifade ederken bu dönüşümün de daha çok elektronik atığa neden olacağını vurguluyor.

İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın