Görüş Bildir
Haberler
Apple Music 11 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Apple Music 11 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Deniz Gök
11.08.2015 - 23:02 Son Güncelleme: 12.08.2015 - 00:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bundan yaklaşık 1 ay önce iOS 8.4 ile beraber kullanıma sunulan Apple'ın yeni servisi Apple Music'in 11 milyon kullanıcıya ulaştığı açıklandı.

Bu yıl TIDAL ve Apple Music‘in de dahil olmasıyla rekabetin iyi arttığı çevrimiçi müzik dinleme piyasasında şimdilik başı çeken Spotify, 75 milyon aktif kullanıcı 20 milyondan fazla da ücretli üyeliğinin bulunduğunu açıklamıştı.

Jay-Z‘nin elinde zengin çocuk eğlencesi şeklinde izlenim uyandıran TIDAL 1. yılını doldurman bir çok CEO’yu kapının önüne koyup sıkıştırılmamış müzik yayını yapıyoruz diye rakiplerinden sıyrılmaya çalışıp dünyanın bir çok yerinde (buna Türkiye de dahil) internet altyapısından dolayı işlevsiz hale gelerek geleceğinin pek parlak olmadığı izlenimi edinmemize neden olmuştu.

TIDAL‘ın başarısız çıkışının yanında henüz haziran sonu tanıtımı yapılan Apple Music, emin adımlarla yoluna devam ediyor. 

Dün geride bıraktığı 40 günün raporunu yayınlayan ve şu an kullanıcıları 3 aylık ücretsiz kullanımla platforma dahil eden Apple Music, hali hazırda 11 milyon kullanıcıya ulaşarak kısa sürede önemli bir yol kat etmeyi başardı. 

Apple Music özellikle uygulama içerisinde yer alan Beats 1 radyosu ile rakiplerinden ayrılmayı başarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0